Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Aleris-Hamlet Aalborg – Plastikkirurgi i trygge rammer

Hos Aleris-Hamlet Aalborg tilbyder nogle af landets bedste specialister plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i trygge rammer. Besøg Nordjydernes eget privathospital

Kontakt os

Telefon
+45 3637 2750
telefontid
Mandag - fredag: 8 - 18
E-mail
aalborg@aleris-hamlet.dk
Besøgsadresse
Sofiendalsvej 97
9200 Aalborg SV
Åbningstider
Der er fri besøgstid for pårørende

Plastikkirurgi er en tillidssag

Konceptet er tryghed og sikkerhed fra start til slut. Med vores erfarne specialister giver vi dig et effektivt og trygt forløb uden ventetid og med kvalitet og service i højsæde.

Vi har døgnvagt, hvilket betyder, at du som patient kan komme i kontakt med os døgnet rundt - også i weekend og på helligdage.

Læs mere om Aleris-Hamlet Garantien

Specialister i plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Aleris-Hamlet Aalborg tilbyder hele paletten af kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger i trygge og sikre rammer.

Vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger og kosmetiske behandlere. Det giver kvalitet og tryghed. 

Den individuelle konsultation med specialisten er enormt vigtig hos os, og vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af den samme læge gennem hele forløbet. 

God forventningsafstemning

En god forventningsafstemning er afgørende. Patienter kommer med meget forskellige individuelle ønsker og behov, og derfor er en god forventningsafstemning mellem dig og specialisten afgørende for at opnå et resultat, som både du og lægen kan være tilfredse med. 


Kosmetisk sygeplejerske i Aalborg

Show more icon Vis mere
Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os