Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Aleris-Hamlet i Aarhus – Plastikkirurgi i trygge rammer

I Aarhus har Aleris-Hamlet Hosptialer samlet et stærkt team af specialister i Jyllands største center for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Kontakt os i Århus

Telefon
+45 3637 2500
telefontid
Mandag - fredag: 8 - 18
E-mail
aarhus@aleris-hamlet.dk
Besøgsadresse
Brendstrupgårdsvej 21
8200 Århus N
Åbningstider
Der er fri besøgstid for pårørende

Plastikkirurgi er en tillidssag

Konceptet er tryghed og sikkerhed fra start til slut. Med vores erfarne specialister giver vi dig et effektivt og trygt forløb uden ventetid og med kvalitet og service i højsæde.

Vi har døgnvagt, hvilket betyder, at du som patient kan komme i kontakt med os døgnet rundt - også i weekend og på helligdage.

Læs mere om Aleris-Hamlet Garantien

Specialister i plastikkirurgi og kosmetisk behandling - Århus

Aleris-Hamlet Århus tilbyder hele paletten af kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger i trygge og sikre rammer.

Vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger og kosmetiske behandlere. Det giver kvalitet og tryghed. 

Den individuelle konsultation med specialisten er enormt vigtig hos os, og vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af den samme læge gennem hele forløbet. 

God forventningsafstemning

En god forventningsafstemning er afgørende. Patienterne kommer med meget forskellige individuelle ønsker og behov, og derfor er en god forventningsafstemning mellem patienten og specialisten afgørende for at opnå et resultat, som både patient og læge kan være tilfredse med. 

Kosmetiske sygeplejersker i Århus

Show more icon Vis mere

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os