Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Aleris-Hamlet Herning – Trygge rammer for dig

Hos Aleris-Hamlet tilbyder nogle af landets bedste specialister plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i trygge rammer.

Kontakt os

Telefon
+45 3637 2600
telefontid
Mandag - fredag: 8 - 18
E-mail
herning@aleris-hamlet.dk
Besøgsadresse
Poulsgade 8, 2. sal
7400 Herning
Åbningstider

Plastikkirurgi er en tillidssag

Konceptet er tryghed og sikkerhed fra start til slut. Med vores erfarne specialister giver vi dig et effektivt og trygt forløb uden ventetid og med kvalitet og service i højsæde.

Fra 16. juni 2017 tilbyder vi vores plastikkirurgiske patienter forundersøgelse og kontrol i Herning, mens selve operationerne vil foregå på Aleris-Hamlet Hospitaler i enten Aarhus eller Esbjerg efter eget valg. Det vil stadig være den samme plastikkirurg, som forundersøger, opererer og ser dig til kontrol efterfølgende.

Kosmetiske behandlinger foretages stadig af vores specialuddannede sygeplejersker i Herning.

Specialister i plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Aleris-Hamlet tilbyder hele paletten af kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger i trygge og sikre rammer.

Vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger og kosmetiske behandlere. Det giver kvalitet og tryghed. 

Den individuelle konsultation med specialisten er enormt vigtig hos os, og vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af den samme læge gennem hele forløbet. 

God forventningsafstemning

En god forventningsafstemning er afgørende. Patienterne kommer med meget forskellige individuelle ønsker og behov, og derfor er en god forventningsafstemning mellem patienten og specialisten afgørende for at opnå et resultat, som både patient og læge kan være tilfredse med. 

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os