Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Aleris-Hamlet Parken – Plastikkirurgi i København

Aleris-Hamlet Parken i København er Danmarks største center indenfor plastikkirurgi. Her tilbyder vores erfarne specialister plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i trygge rammer.

Kontakt os

Telefon
+45 3817 0700
telefontid
Mandag - fredag: 8 - 18
E-mail
cosmetic.kbh@aleris-hamlet.dk
Besøgsadresse
Øster Allé 42, 3. sal
2100 København Ø
Åbningstider
Der er fri besøgstid for pårørende

Plastikkirurgi er en tillidssag

Konceptet er tryghed og sikkerhed fra start til slut. Med Parkens erfarne specialister giver vi dig et effektivt og trygt forløb uden ventetid og med kvalitet og service i højsæde.

Vi har døgnvagt i København, hvilket betyder, at du som patient kan komme i kontakt med os døgnet rundt - også i weekend og på helligdage.

Læs mere om Aleris-Hamlet Garantien

Specialister i plastikkirurgi og kosmetisk behandling

Aleris-Hamlet Parken i København tilbyder hele paletten af kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger i trygge og sikre rammer.

Vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger og kosmetiske behandlere. Det giver kvalitet og tryghed. 

Den individuelle konsultation med specialisten er enormt vigtig hos os, og vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af den samme læge gennem hele forløbet. 

God forventningsafstemning

En god forventningsafstemning er afgørende. Patienterne kommer med meget forskellige individuelle ønsker og behov, og derfor er en god forventningsafstemning mellem patienten og specialisten afgørende for at opnå et resultat, som både patient og læge kan være tilfredse med. 

Find vej til Aleris-Hamlet Parken

Kosmetisk sygeplejerske i København

Show more icon Vis mere
Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os