Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Aleris-Hamlet Ringsted – Plastikkirurgi i trygge rammer

På Aleris-Hamlet Ringsted tilbyder vores erfarne specialister plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i trygge rammer.

Kontakt os

Telefon
+45 5761 0914
telefontid
Mandag - fredag: 8 - 18
E-mail
ringsted@aleris-hamlet.dk
Besøgsadresse
Haslevvej 13
4100 Ringsted
Åbningstider
Der er fri besøgstid for pårørende

Vi sætter dig i centrum, når du besøger vores moderne hospital i Ringsted.

Plastikkirurgi er en tillidssag

Konceptet er tryghed og sikkerhed fra start til slut. Med vores erfarne specialister giver vi dig et effektivt og trygt forløb uden ventetid og med kvalitet og service i højsæde.

Vi har døgnvagt, hvilket betyder, at du som patient kan komme i kontakt med os døgnet rundt - også i weekend og på helligdage.

Læs mere om Aleris-Hamlet Garantien

Specialister i plastikkirurgi

Aleris-Hamlet Ringsted har en af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger, som også foretager kosmetiske behandlinger. Det giver kvalitet og tryghed. 

Den individuelle konsultation med specialisten er enormt vigtig hos os, og vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af den samme læge gennem hele forløbet. 

God forventningsafstemning

En god forventningsafstemning er afgørende. Patienterne kommer med meget forskellige individuelle ønsker og behov, og derfor er en god forventningsafstemning mellem patienten og specialisten afgørende for at opnå et resultat, som både patient og læge kan være tilfredse med. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lækre omgivelser!

Kosmetisk sygeplejerske i Ringsted

Show more icon Vis mere
Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os