Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hvad kan jeg forvente mig af et ansigtsløft?

Resultatet af et ansigtsløft er meget naturligt. Du kan forvente at se friskere ud og ligne dig selv for 10 år siden.

Et yngre udgave af dig selv

Med et ansigtsløft kan vi rette på nogle af de ting, som vi ikke kan klare med Botox og Restylane. Et ansigtsløft kan fx  fjerne "hamsterposerne", så kæbelinjen bliver lige. Det kan fjerne løs hud under hagen og halsen. Man kan også kombinere et ansigtsløft med et tindingeløft, så øjenbrynene løftes.

Aldring fortsætter fra nyt udgangspunkt

Du skal være opmærksom på, at resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet, men du vil få et nyt udgangspunkt, hvorfra du gradvis ældes.

Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer og at slutresultatet ikke altid kan leve op til dine og speciallægens forventninger og ønsker. 

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os