Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Ansigtsoperationer i trygge rammer

Aleris-Hamlet tilbyder en bred vifte af ansigtsoperationer fra fedtinjektioner og øjenlågsoperationer til ansigtsløft, pandeløft, tindingeløft og øjenbrynsløft

Vi kan ikke ændre ved det faktum, at vi ældes med tiden, men vi kan selv være med til at bevare et ungdommeligt udseende. En sund og god livstil er helt afgørende for at bevare en elastisk og glat hud, men på et tidspunkt føler mange, at der er behov for enten kosmetiske eller ansigtsoperationer for at opnå et ydre, der matcher ens indre.

Ansigtsløft

Med et ansigtsløft kan vi rette kæbelinjen op, fjerne hamsterposer, glatte furer fra næsen ned mod mundvigene, fjerne løs "kalkunhud" under hagen og stramme huden på halsen op. Ofte kombineres indgrebet med en fedtsugning under hagen og en opstramning af halsmusklen og de mimiske muskler i kinderne. Du vil se ca. 10 år yngre ud og ældes fra dit nye udgangspunkt.

Læs mere om ansigtsløft

Ponytail Lift

Et Ponytail Lift™ udføres med kikkert igennem 3 - 5 huller i hårbunden. Herved får du et smukt resultat uden synlige ar og med minimale føleforstyrrelser. Med et Ponytail Lift™ strammer vi huden i panden og tindingerne op og fjerner samtidig de små rynkemuskler, så rynkerne i panden, over næse­ryggen og øjenomgivelserne glattes ud.

Læs mere om Ponytail Lift™

Ponytail Facelift™

Ponytail Facelift™ er det ypperste inden for facelift, hvor vi med en innovativ skulptureringsteknik kan hjælpe dig til at se friskere og mere ungdommelig ud.Med Dr. Kao’s Ponytail Facelift™ anvender vi en innovativ kikkertteknik, hvor vi med små snit skjult i hårbunden, ofte kan løfte hele pande og mellemansigtet op uden at skære foran ørerne, som ved det traditionelle ansigtsløft. 

Læs mere om Ponytail Facelift™

Fedtinjektion i ansigtet

Ved en fedtinjektion anvender vi fedtet fra din egen krop som en naturlig levende filler i ansigtet til at give tilpas fylde og dermed mindske dine rynker. Fedtinjektion foretages hyppigst til underhuden under øjenlågene, furerne mellem næse og mund, øgning af kindben og generel rynkebehandling i pande og kinder.

Læs mere om fedtinjektioner

Kalkunhage og dobbelthage

Kalkunhage / dobbelthage opstår, fordi vævet med alderen mister noget af sin elasticitet. Derved bliver huden på halsen slap og nogle får også en ekstra fold under hagen. Kalkunhage og dobbelthage kan afhjælpes med en operation, hvor overskydende hud og fedt fjernes, og vævet strammes op.

Læs mere om kalkunhage og dobbelthage

Kosmetisk næseoperation

Man kan ændre næsens udseende på forskellige måder. Har du en buet eller nedsunken næseryg, kan man gøre næsen mere lige. Er næsetippen for lang eller for stor, kan man operere dele af brusken væk, og hvis næsen er kort og bred, kan man få den til at se smallere ud ved at opbygge næsetippen med brusk. Det er også muligt at indsnævre næseborene.

Læs mere om kosmetisk næseoperation

Pandeløft og øjenbrynsløft 

Med alderen bliver huden i panden slap. Man får rynker i panden, og øjenbrynene har en tendens til at synke ned. Derved kommer man til at se mere alvorlig og træt ud. Vi skræddersyr en løsning til dig, som tager højde for de forventninger og forestillinger, som du har til resultatet. 

Læs mere om pandeløft og øjenbrynsløft

Stritører korrektion

Stritører er medfødt og ofte arveligt. For den enkelte kan det være en stor psykisk belastning, som mindsker selvværdet og giver anledning til drillerier især i barneårerne. Stritører kan korrigeres med et mindre indgreb. Vi anbefaler at vente til 10 - 14 års alderen.

Læs mere om korrektion af stritører

Tindingeløft

Tindingeløft og direkte øjenbrynsløft kan i nogle tilfælde være et godt alternativ til et klassisk pande-/øjenbrynsløft, hvis du har lavthængende øjenbryn eller dybe vandrette rynker i panden. Ved et tindingeløft får du løftet øjenbrynene på plads og får derfor ofte et yngre udseende.

Læs mere om tindingeløft

Øjenlågsoperation

Med tiden mister huden en del af sin elasticitet. Dette kan medføre et overskud af hud, fedt og muskel, hvilket kan give et træt udseende med tunge, hængende øjenlåg eller poser under øjnene. Med en øjenlågsoperation kan vi fjerne overskydende hud og fedt på øvre og nedre øjenlåg, så du får et frisk og veloplagt udtryk i ansigtet.

Læs mere om øjenlågsoperation

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os