Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Bodylift efter stort vægttab - fjerne løs hud

Efter et stort vægttab kan der ofte være behov for at fjerne løs hud på kroppen. Aleris-Hamlet har plastikkirurger specialiseret i hudreduktion efter stort vægttab. Læs mere om bodylift her

Når du har tabt dig så meget, at du kun vejer halvdelen af din maksimale vægt eller mindre, vil du sandsynligvis have løs og slap hud forskellige steder på kroppen. Jo mere du har tabt dig, jo ældre du er og jo mindre elastisk din hud er, jo større er problemet med løs hud.

For mange er et af de største problemer maven, hvor huden hænger i flere lag ned mod skambenet, når man står afslappet i oprejst stilling. Derudover får både kvinder og mænd typisk fedtaflejring på skambjerget (bulen over kønsdelene) efter længere tids overvægt, og det forsvinder sjældent af sig selv trods det store vægttab. Det samme gælder det brystkirtelvæv, som mange mænd udvikler efter længerevarende overvægt.

Fjernelse af løs hud udføres af plastikkirurger, som er specialuddannet i plastikkirurgi efter stort vægttab. Hudreduktionen skræddersys til den enkelte person og foretages ofte af flere omgange.

Aleris-Hamlet tilbyder

  • Alle former for plastikkirurgi efter stort vægttab
  • Brystløft og brystforstørrelse med anvendelse af eget væv
  • Individuel rådgivning
  • Diætist og medicinsk speciallæge til eventuel regulering af stofskifte forud for operation
  • Indlæggelse inkluderet i prisen
  • Tryghed - Du kan komme i kontakt med en sundhedsfaglig person hos os døgnet rundt - også på helligdage

Henvisning via det udvidede frie sygehusvalg

Det er muligt at blive henvist til plastikkirurgi efter stort vægttab på på Aleris-Hamlet København, hvis ventetiden overstiger 1 måned i det offentlige. Læs om dine rettigheder her

Behovet er individuelt

De mest almindelige steder på kroppen, som kræver plastikkirurgiske korrektioner efter stort vægttab er maven, bryster, balder, lår, overarme og ryg. Det er meget forskelligt, hvem der har behov for hvilke typer af korrektioner, og det er derfor først muligt at afgøre dette, når du har fuldendt vægttabet og har nået din stabile, nye vægt.

Afhængig af individuelle forskelle, findes der mange forskellige plastikkirurgiske indgreb, som kan være nødvendige:

Tålmodighed er en dyd

Den enkelte patient har selvfølgelig ikke brug for alle disse operationer, men typisk kan der ved massive vægttab blive tale om først et nedre kropsløft og senere et øvre kropsløft. Hos yngre personer eller ved mindre vægttab kan der blive tale om først fjernelse af slapt mavekind og senere brystløft m.m.

Det er vigtigt, at der går min. 3 måneder mellem de to operationer, så kroppen kan nå at komme i balance igen. Efter det nedre bodylift går der dog ½ år, før kroppen er klar til en ny operation. Det kræver stor tålmodighed.

Se oversigten over alle operationer af løs hud her

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os