Kontakt os
Kontakt

Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) er det nyeste inden for brystforstørrelse. Behandlingen er på kort tid blevet meget populær, da den 'slår to fluer med et smæk'.

Brystforstørrelse med eget fedt er en naturlig og skånsom metode til at få brystet forstørret. Man suger simpelthen noget af dit uønskede fedt ud fra fx lår, mave eller balder og flytter det til brysterne. Du undgår derved at få indopereret et fremmedlegeme i kroppen samtidig med, at du får en fedtsugning et sted på kroppen, hvor der er overskydende fedt. 

Brystet bliver mere blødt og naturligt, og du har ikke risiko for de komplikationer, som kan være forbundet med brystimplantater. Samtidigt er det et resultat, som holder resten af livet under forudsætning af, at du ikke taber dig i vægt.

Der er næsten usynlige ar på brystet, og du er hurtigt tilbage i hverdagen efter operation.

Brystforstørrelse med eget fedt er til dig som:

 • Ønsker en permanent brystforstørrelse på ca. en skålstørrelse
 • Har født og blot ønsker at genskabe den tidligere fylde og form
 • Er over 18 år og har et færdigudviklet bryst. Bryst­udviklingen kan hos enkelte fortsætte­ op til 20-års alderen
 • Ønsker at erstatte implantater med en naturlig og alderssvarende fylde og form
 • Har fået en generende kapseldannelse­ omkring brystimplantater og ønsker implantaterne­ fjernet
 • Har asymmetriske (uens) bryster 
 • Vil undgå brystimplantater
 • Har et BMI mellem 20 og 30 og tilstrækkelige­ fedtdepoter
 • Ønsker en fedtsugning på 500 ml på andre dele af kroppen end brystet
 • Ikke ønsker at tabe sig yderligere
 • Er ikke-ryger

Behandlingen er uegnet til kvinder, som:

 • Er storrygere
 • Ønsker en meget stor barm
 • Har dårlig kontrolleret eller ubehandlet­ sukkersyge

Nyttig viden om brystforstørrelse

Vis mere

Skånsom BEAULI teknik

Den særlige BEAULI-teknik, som anvendes på Aleris-Hamlet Parken, anses for at være en af de bedste teknikker i verden. Vores plastikkirurger har stor erfaring i anvendelsen af netop denne teknik, som også anvendes til at genskabe brystet hos brystkræftramte kvinder. 

For at undgå at det indsprøjtede fedt bliver nedbrudt, foretages fedttransplantationen på Aleris-Hamlet med den såkaldte BEAULI teknik, der er særlig skånsomt mod fedtet. Fedtet udsuges smertefrit med millimetertynde kanyler. Herefter bliver fedtet renset, før det indsprøjtes i brystet. Ca. 75 % af fedtet vil overleve ved behandlingen. Man kan overføre ca. 150- 250 ml fedt til hvert bryst pr. fedttransplantation.

Hvis der overføres for meget fedt, bliver området for spændt, og de overførte fedtceller dør. Hvor meget, der kan overføres afhænger af, hvor fast eller løst brystet er før indgrebet. Mængden der kan transplanteres kan derfor være både mindre eller større end de anførte 150-250 ml.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Efter 3 måneder kan man foretage yderligere fedttransplantation. En normal brystforstørrende operation af denne type vil ofte kræve 2 fedttransplantationer med ca. 3 måneders mellem­rum. Det blivende resultat vil være en volumenforøgelse på omkring­ 250 ml svarende til en forøgelse på ca. en skålstørrelse. Det er dog ikke muligt at forudsige præcist hvor meget fedt, der overlever.

Tryghed fra start til slut

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg. 

1 - 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har sundhedsfagligt personale i døgnvagt, så du kan altid kontakte os - også om natten og på helligdage.

Vi giver dig tryghed før, under og efter din operation.

Kontakt os
Kontakt

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os