Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Konsultation før en brystforstørrelse

Inden brystforstørrelse med eget fedt kommer du til en konsultation hos Aleris-Hamlet.

Konsultationen

Inden beslutningen om en brystforstørrende operation med eget fedt kommer du til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger i plastikkirurgi. Vi anbefaler dig at du noterer dine spørgsmål, så du husker at stille dem ved forundersøgelsen.

Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg. 

Ved forundersøgelsen taler vi om dine ønsker, og plastikkirurgen fortæller dig om fordele og ulemper ved en brystforstørrende opera-tion. Du bliver undersøgt, hvor dine dimensioner på bryst og bryst-kasse bliver målt, og sammen beslutter vi, om du er velegnet til en brystforstørrelse med eget fedt. Vi aftaler desuden, hvor fedtet skal tages fra.

Du bliver grundigt orienteret om indgrebet, forventet forløb efter operationen samt mulige bivirkninger og komplikationer.

Booking af brystforstørrelse med eget fedt

Forundersøgelsen hos plastikkirurgen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker en brystforstørrende operation med eget fedt.

Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.  Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller kontakte os senere hen, så finder vi sammen en tid til operation.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os