Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Brystforstørrelse med brystimplantater (BFO)

For mange kvinder kan en brystforstørrelse med brystimplantater (BFO) give mere selvtillid og øget selvværd. At få nye bryster er dog en vigtig beslutning, som kræver god rådgivning og omtanke.

Der kan være mange personlige årsager til, at du ønsker en brystforstørrelse. Det kan være, at du:

  • Har små bryster pga. manglende udvikling af brystkirtelvævet
  • Har fået en mindre barm efter amning
  • Har fået slappe bryster med alderen eller efter vægttab
  • Drømmer om større bryster

Beslutningen om en brystforstørrelse, skal du tage i samråd med plastikkirurgen ud fra dine egne ønsker og forventninger.

De bedste garantier på brystimplatater 

Ved brystforstørrelse anvender vi kun Mentor brystimplantater, som var det første silikoneimplantat, der blev godkendt af den skrappe amerikanske sundhedsstyrelse, FDA (Federal Drug Administration i USA). Flere videnskabelige undersøgelser tyder på, at både risiko for infektion og kapseldannelse er lavere, når man anvender Mentorimplantater.

Hos os er kapselgaranti i 5 år og udskiftningsgaranti ved fejl i brystimplantat inkluderet i prisen. Læs mere om vilkårene her

Få en flot og naturlig brystforstørrelse

For at skabe en flot brystforstørrelse er det vigtigt, at du vælger et implantat, der passer til din krop. Med udgangspunkt i dine ønsker rådgiver vi dig, så du får lavet nogle rigtig smukke bryster, som passer helt naturligt til din krop. Se video om valg af implantat

Videoer om brystforstørrelse

Show more icon Vis mere

God rådgivning om brystforstørrelse

Resultatet af en brystforstørrelse afhænger af dine genetiske forudsætninger, helbred, alder og fysik. Dit eget bryst er platformen, som plastikkirurgen skal skabe resultatet ud fra. En erfaren plastikkirurg kan skabe meget fine resultater, men det er også vigtigt, at du har realistiske forventninger.

Hvis dit eksisterende brystvæv og hud er for slapt, er det oftest nødvendigt at supplere med et brystløft »

Det er også muligt at få en brystforstørrelse med eget fedt. Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) »

Tryghed fra start til slut

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg. 

1 - 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har sundhedsfagligt personale i døgnvagt, så du kan altid kontakte os - også om natten og på helligdage.

Vi giver dig tryghed før, under og efter din operation.

Se oversigt over alle brystoperationer

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os