Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Brystforstørrelse med brystimplantater (BFO)

Med mere end 700 brystforstørrelser med brystimplantater om året, er Aleris-Hamlet eksperter i brystforstørrende operationer /BFO. Vores plastikkirurger har mange års erfaring med kosmetiske brystoperationer.

Der kan være mange personlige årsager til, at du ønsker en brystforstørrelse. Det kan være, at du:

  • Har små bryster pga. manglende udvikling af brystkirtelvævet
  • Har fået en mindre barm efter amning
  • Har fået slappe bryster med alderen eller efter vægttab
  • Drømmer om større bryster

For mange kvinder kan en brystforstørrelse med brystimplantater (BFO) give mere selvtillid og øget selvværd. At få nye bryster er dog en vigtig beslutning, som kræver omtanke og god rådgivning ud fra dine ønsker og forventninger.

De bedste garantier på brystimplatater 

Ved brystforstørrelse anvender vi Mentor eller Motiva brystimplantater, som begge er implantater af høj kvalitet. Mentor har i mange år været godkendt af den skrappe amerikanske sundhedsstyrelse, FDA. Motiva har kun været på markedet siden 2010, og langtidsresultaterne er derfor stadig begrænsede, hvorfor de fortsat er i proces omkring FDA-godkendelse.

Hos os er der 5 års kapselgaranti og 5 års udskiftningsgaranti ved fejl i brystimplantat inkluderet i prisen. Læs mere om vilkårene her

Få en flot og naturlig brystforstørrelse

For at skabe en flot brystforstørrelse er det vigtigt, at du vælger et implantat, der passer til din krop. Med udgangspunkt i dine ønsker rådgiver vi dig, så du får lavet nogle rigtig smukke bryster, som passer helt naturligt til din krop. Se video om valg af implantat

Brystimplantater via armhulen - ingen synlige ar ved brystet

Ønsker du at undgå synlige ar ved brystet, kan vi på Aleris-Hamlet Parken tilbyde brystimplantater lagt ind via armhulen. Vi benytter en avanceret kikkertteknik, så vi sikrer os, at brystimplantaterne placeres helt optimalt. Læs mere her

Videoer om brystforstørrelse

Show more icon Vis mere

Personlig rådgivning om brystforstørrelse

Resultatet af en brystforstørrelse afhænger af dine genetiske forudsætninger, helbred, alder og fysik. Dit eget bryst er platformen, som plastikkirurgen skal skabe resultatet ud fra. En erfaren plastikkirurg kan skabe meget fine resultater, men det er også vigtigt, at du har realistiske forventninger. Derfor er god personlig rådgivning essentielt.

Hvis dit eksisterende brystvæv og hud er for slapt, er det oftest nødvendigt at supplere med et brystløft »

Det er også muligt at få en brystforstørrelse med eget fedt. Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) »

Mammografi før brystoperation

Hvis du er over 35 år, anbefaler vi altid en mammografi inden brystforstørrende operation. Derfor kan vi – for din sikkerheds skyld – tilbyde mammografi på flere af vores hospitaler.

Prisen for en mammografi er 2.550 kr. + 6% i lovpligtigt patientforsikringstillæg.

Tryghed fra start til slut

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg. 

1 - 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har sundhedsfagligt personale i døgnvagt, så du kan altid kontakte os - også om natten og på helligdage.

Vi giver dig tryghed før, under og efter din operation.

Se oversigt over alle brystoperationer

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os