Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Kampagne på brystforstørrelse

Drømmer du om en brystforstørrelse med implantater? På Aleris-Hamlet Hospitaler har vi nogle af landets dygtigste plastikkirurger, som kan hjælpe og rådgive dig til et trygt og sikkert valg.

Lige nu kan vi tilbyde brystforstørrende operation med runde Mentor implantater til kampagnepris på Aleris-Hamlet Hospitaler:

Din kampagnepris i september - november 2018

27.500 kr. + 6% i patientforsikringstillæg

Forundersøgelsen  og operationen skal være foretaget senest d. 30. november 2018.

Inkluderet i prisen er

  • Gratis forundersøgelse, hvis du vælger at blive opereret (værdi kr. 848,-)
  • Runde Mentorimplantater cohesivitet I (op til 500 ml) 
  • 5 års udskiftningsgaranti ved lækage af brystimplantatet (Læs mere her)
  • 5 års kapselgaranti (Læs mere her)
  • Fuld bedøvelse
  • Kontrol i op til 1 år

Særlige ønsker til implantater

  • Ønsker du implantater på mere end 500 ml, vil der være et tillæg på 5.300 kr.
  • Ønsker du Mentor cohessive II (runde) eller III (anatomiske) vil der være et tillæg på 5.300 kr.

Brystimplantater via armhulen

Ønsker du et undgå synlige ar på brystet, kan du i stedet få lagt runde Motiva implantater ind via armhulen med en avanceret kikkertteknik.Operationen tilbydes udelukkende i ParkenSe vores kampagnepris i september og oktober.

Brystforstørrelse inklusiv brystløft

  • Ønsker du at få foretaget et brystløft sammen med en BFO vil der være et tillæg på 16.960 kr.

Udskiftning af implantater

  • Ønsker du udskiftning af implantater, kan der komme et tillæg afhængig af din situation. Plastikkirurgen oplyser den endelige pris ved forundersøgelsen

Book en uforpligtende konsultation hos en af vores erfarne speciallæger

At få en brystforstørrelse er en stor beslutning, som kræver god rådgivning og omtanke. Derfor skal du først til en uforpligtende konsultation hos en af vores speciallæger i plastikkirurgi, som fortæller dig om mulighederne og rådgiver om valg af det rette implantat for dig og placering af implantatet. Du bliver grundigt informeret om indgrebet, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer.

Prisen for en konsultation er 848 kr. Beløbet refunderes, hvis du vælger at blive opereret.

Bemærk, at du ifølge loven om kosmetiske behandlinger ikke kan blive behandlet, før mindst 1 uge efter konsultationen og information om behandlingen.

Book tid her

Hvordan foregår en brystforstørrelse?

En brystforstørrende operation foregår i fuld bedøvelse og varer ca. 1 - 1½ time. Oftest er du frisk nok til at tage hjem ca. 6 timer efter en brystforstørrelse, men hvis lægen vurderer, at der er behov for det, kan du blive til næste dag uden ekstra omkostninger.

Tiden efter en brystforstørrelse

Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter 1 - 2 uger en brystforstørrende operation. Ved fysisk arbejde må du forvente 2 - 4 ugers sygemelding.

De første 4 uger efter brystforstørrelse anbefaler vi, at du max. løfter, hvad der svarer til 2 liter mælk i hver arm. Du bør ikke løfte armene over skulderhøjde de første 4 uger efter operationen.

Du må gå ture og cykle, når du har lyst, men vi anbefaler, at du venter til 6 uger efter operationen med løb, aerobic, gymnastik og sport.

Læs hele vores patientinformation

Kontakt os:

 Aleris-Hamlet EsbjergAleris-Hamlet HerningAleris-Hamlet AarhusAleris-Hamlet Aalborg, Aleris-Hamlet Ringsted, Aleris-Hamlet Parken

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os