Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Garanti på implantater - brystforstørrelse

Før du beslutter dig for en brystforstørrelse, er det vigtigt at se på, hvilke garantier de enkelte klinikker tilbyder.

Klinikker tilbyder forskellige garantier. Der er derfor god grund til at se sig for, og der kan være penge at spare, hvis uheldet er ude.

Du skal være opmærksom på, at selv om moderne implantater ofte holder i mange år, holder de ikke evigt. Inden du får indsat et brystimplantat, skal du derfor tage med i dine overvejelser, at en eller flere udskiftningsoperationer vil komme på tale. Købelovens almindelige regler finder naturligvis anvendelse. 

Garanti på brystimplantater hos Aleris-Hamlet

På Aleris-Hamlet anvender vi implantater af mærkerne Mentor og Motiva. Begge implantattyper er af høj kvalitet.

Der er mange års erfaring med Mentor-implantater, som var de første, der opnåede den amerikanske sundhedsstyrelses FDA-godkendelse til kosmetisk brystforstørrelse i USA. En FDA-godkendelse stiller strenge krav om, at producenten skal kunne fremvise kliniske studier med flere end 500 kvinder på sine brystimplantater.

Motiva implantaterne har kun været på markedet siden 2010, så selv om erfaringerne er gode indtil videre, er de stadig begrænsede. Motiva er pt CE-godkendt og i gang med at opnå godkendelse hos FDA.

Aleris-Hamlet har valgt at tilbyde samme garanti på Mentor og Motiva, og denne er inkluderet i prisen.

Brystimplantater hos Aleris-Hamlet omfattet af:

Kapselgaranti i 5 år

Hvis der opstår operationskrævende kapseldannelse (Baker grad 3 eller 4) indenfor de første 5 år efter, at du har fået indsat implantaterne, dækker Aleris-Hamlet udgifterne til operation og nye implantater. Aleris-Hamlet dækker kun udgifter til MR-scanning, hvis det viser sig, at der er tale om en kapseldannelse omfattet af garantien. Såfremt der kun er operationskrævende kapseldannelse på det ene bryst, dækker garantien ikke operation på det andet bryst.

Kapselgarantien er ikke gældende ved udskiftning af brystimplantater og ved tidligere kapseldannelse.

5 års udskiftningsgaranti ved fejl i brystimplantatet

Hvis en MR-scanning bekræfter, at der er lækage på et silikoneimplantat inden for de første 5 år efter, at du har fået indsat implantaterne, dækker Aleris-Hamlet udgifterne til operation og nyt/nye implantat/-er, uanset om der kan påvises fejl på brystimplantatet. Aleris-Hamlet dækker dog kun udgifter til MR-scanning, hvis det viser sig, at der er en lækage omfattet af garantien. Såfremt der kun er fejl i det ene brystimplantat, dækker garantien ikke operation på det andet bryst.

Ønsker du at gøre Aleris-Hamlets ovenstående garantier gældende, skal du henvende dig til Aleris-Hamlet Hospitaler, Gyngemose Parkvej 66, 2860 Søborg.

Ovennævnte gælder alene, hvis du er opereret på én af Aleris-Hamlets hospitaler med indsættelse af silikoneimplantater efter 1.7.2016.

Producentens produkterstatningsgaranti

Mange klinikker oplyser, at der gives livstidsgaranti på implantater. Med dette menes, at der med alle Mentor og Motiva implantater følger en begrænset produkterstatningsgaranti, som berettiger dig til et gratis erstatnings-brystimplantat af lignende type ved bekræftet ruptur, uanset implantatets alder.

Du kan således ikke forvente, at et brystimplantat holder for livstid. Det gør ingen implantater uanset hvor god kvalitet, det er. Producenten af implantaterne oplyser, at man med rimelighed kan forvente en holdbarhed på mindst 10 år, men de giver ingen garanti med hensyn til den forventede levetid.

Læs mere om Mentors garanti her.

Læs mere om Motivas garanti her

Bemærk Aleris-Hamlet indestår IKKE for producentens garanti. 

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os