Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Brystoperation gav mig selvtillid

22-årige Lisette var ked af sin krop og sine små bryster og følte sig ikke kvindelig. Det har en brystforstørrende operation ændret på.

Lisette ønsker sig en brystforstørrende operation. Hun er nervøs, men velforberedt, som hun sidder over for sin far og serverer de planer, der i hemmelighed har taget form i løbet af de seneste tre år. Lisette håber inderligt på sin fars støtte og opbakning, selvom hun ved, at han ikke er begejstret for kosmetiske ændringer og altid har værdsat det naturlige. Hun fortæller, at hun siden teenageårene har været ked af sin krop, og fremlægger sine overvejelser om, hvor hun gerne vil opereres, samt sin imponerende viden om operationsmetoder, risici, helingstid, forskelle i implantater og rettighederne som patient.

– Det gjorde ondt helt ind i hjertet at høre min datter fortælle om, hvor dårligt hun havde det med sin krop. Jeg elsker Lisette og vil gøre alt for hende, så selvfølgelig bakkede jeg op. Så snart jeg så en tåre løbe ned ad hendes kind, var jeg solgt. Som udgangspunkt er jeg ellers imod sådanne indgreb, men Lisette havde sat sig så godt ind i tingene, at hun hurtigt overbeviste mig om, at en operation var det rigtige, fortæller Lisettes far, Claus.

Et naturligt look

Med fuld støtte fra mor, far og bonusmor tog den dengang 21-årige Lisette til en undersøgende konsultation med en plastikkirurg på Aleris-Hamlet Hospitaler i Esbjerg, hvor hun fik grundig vejledning.

– Undersøgelsen bekræftede mig i, at en operation var det rigtige. Jeg havde ikke ønske om en stor barm, så kirurgen og jeg fandt frem til, at den optimale løsning ville være implantater med 275 milliliter silikone, siger hun.

– Mange af vores patienter vælger faktisk implantater, der er mindre end 300 milliliter, netop fordi de ønsker sig et naturligt udseende, forklarer Louise V. Mielke, specialeansvarlig overlæge ved Aleris-Hamlet Hospitaler.

Selvtillidsboost

Lisette så op gennem teenageårene sine veninder udvikle sig fra piger til kvinder, men syntes aldrig selv, hun nåede dertil. Hun var ked af sin krop og skjulte sig selv i tykke, løsthængende trøjer. Med tiden blev Lisette overbevist om, at den eneste løsning var en brystforstørrende operation.

– Jeg følte mig meget usikker og var ked af, at jeg nærmest ikke havde nogen bryster. Jeg følte, jeg manglede det, en kvinde skal have. Det påvirkede mit humør meget, og særligt over for kærester følte jeg mig hæmmet og turde aldrig vise mig frem. Efter operationen er jeg blevet meget mere fri, og min selvtillid har fået et enormt boost. Jeg er glad for mit valg, fordi det udelukkende har været for min egen skyld, understreger Lisette.

Hendes glæde og opblomstring efter operationen har været åbenlys for faderen:

– Der er ingen tvivl om, at operationen var det rigtige for Lisette. Hun har en helt anden holdning – rank ryg og her-kommer-jeg-attitude. Det har været en sund investering i min datters livskvalitet, understreger Claus.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os