Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Kan man få brystforstørrelse med diabetes?

Hvis din diabetes er velreguleret, er det ikke et problem at få en brystforstørrelse med implantater.

Flere af vores patienter har spurgt, om man kan få en brystforstørrelse med implantater, hvis man har diabetes.

Så længe du generelt har et godt helbred og ikke døjer med øget tendens til infektion - og du i øvrigt har en god blodsukkerkontrol - dvs. din diabetes er velreguleret, så kan du uden problemer få en brystforstørrelse.

Let forøget risiko ved diabetes

Du skal være opmærksom på, at der er en let forøget risiko for nogle komplikationer, når man har diabetes. Bedøvelsen kan bl.a. være forbundet med en let forøget risiko. Derfor er det vigtigt, at du vælger en klinik, som er vant til at håndtere patienter med diabetes.

Opheling kan i nogle tilfælde være lidt vanskeligere, igen afhængigt af reguleringen. Omkring operationen kan det være lidt vanskeligt at bestemme insulinbehovet, og blodsukkeret kan derfor svinge mere, så det kræver list ekstra opmærksomhed.

Valg af klinik

Overordnet set er det ikke noget problem at få en brystforstørrelse, hvis du har en velreguleret diabetes. Du skal naturligvis til en almindelig forundersøgelse, hvor dit forløb vil blive planlagt.

På Aleris-Hamlet er vi i forvejen vant til at håndtere diabetespatienter, da mange af vores overvægtspatienter lider af dette. 

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os