Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Nye silikonebryster - få god rådgivning

At få nye silikonebryster er en gennemgribende forandring af din krop, og det er derfor ikke en beslutning, som skal hastes igennem.

Du skal derfor stille høje krav til grundig og god rådgivning, inden du lægger dig under kniven.

Gør det for din egen skyld

For mange kan en brystforstørrelse give mere selvtillid og øget selvværd, men det er vigtigt, at du gør det for din egen skyld og ikke for at tilfredsstille kæresten eller veninder. Det er dig, som skal leve med din krop i mange år fremover.

Den gode samtale før nye silikonebryster

Inden du beslutter dig for nye silikone bryster, er det først og fremmest vigtigt, at du finder en plastikkirurg, som du har tillid til og føler dig tryg ved. Hellere en forundersøgelse for meget end én for lidt. Det er altid en god idé at have forberedt spørgsmål hjemmefra. Download vores tjekliste, som sikrer, at du kommer hele vejen rundt.

Vi anbefaler, at du tager en veninde eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til, og fire ører hører bedre end to.

God forventningsafstemning

Du har helt sikkert nogle forventninger til, hvordan dine nye silikonebryster skal se ud efter operationen, og det er derfor utrolig vigtigt, at du ved forundersøgelsen får afstemt dine forventninger i forhold til, hvad der kan lade sig gøre. Du skulle jo gerne i sidste ende blive glad for dine silikonebryster. Læs også:

Silikone vs saltvandsimplantater »

Anatomiske vs runde implantater »

Implantater og cohesivitet »

Guide til størrelse og profil på implantat »

Silikonebryster ændrer form med tiden

Vær opmærksom på, at resultatet af kosmetisk kirurgi ikke varer evigt. Kroppens naturlige aldringsprocesser fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Ligeledes vil amning ændre formen på brystet.

Læs også om udskiftning af implantater

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os