Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Brystoperationer i trygge rammer

Aleris-Hamlets specialister tilbyder en lang række brystoperationer fra brystforstørrelse til brystreduktion, brystløft og rekonstruktion af bryst.

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at ændre udseendet på dine bryster med en brystoperation. Det kan være, at de fra naturens side enten er for store eller for små. Måske har du ammet flere børn eller mistet fylden pga. almindelig aldring.

Uanset din motivation kan vi hjælpe dig med at skabe de bryster, som du går og drømmer om med en brystoperation. 

Brystforstørrelse med implantater

For mange kvinder kan en brystforstørrelse med brystimplantater (BFO) give mere selvtillid og øget selvværd. På Aleris-Hamlet anvender vi kun Mentor brystimplantater, som er af meget høj kvalitet. Vores plastikkirurger hjælper dig med at vælge den rette størrelse og profil, så du opnår det resultat, som du drømmer om.

Læs mere om brystforstørrelse med brystimplantater

Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) er blevet meget populært, da du undgår at få indopereret et fremmedlegemer i kroppen samtidig med, at du får en fedtsugning et sted på kroppen, hvor du har overskydende fedt. Brystet bliver mere blødt og naturligt, og resultatet holder resten af livet, hvis du ikke taber dig i vægt.

Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt

Brystløft

Ved graviditet, amning, vægttab eller almindelig ældning taber huden noget af sin elasticitet. Derved mister brystet sin naturlige facon, fasthed og begynder at synke. Med et brystløft kan vi fjerne overskydende hud og genskabe den ungdommelige brystform. For at opnå det bedste resultat, kan det nogle gange være nødvendigt at kombinere et brystløft med indlæggelse af brystimplantater.

Læs mere om brystløft

Brystreduktion 

En brystreduktion kan være en rigtig god løsning, hvis du fysiske symptomer grundet brysternes store vægt eller blot er ked af udseendet på dine bryster. En brystreduktion former dine bryster, så de er mere proportionelle med resten af din krop, og giver dig mulighed for at gå i det tøj, som du ønsker.

Læs mere om brystreduktion

Fjernelse / udskiftning af brystimplantater

Ønsker du at få fjernet dine brystimplantater, vil du altid få et mere slapt bryst. Mange vælger derfor at få en brystforstørrelse med eget fedt. Udskiftning af dine brystimplantater er også muligt, hvis du ønsker større brystimplantater eller har været uheldig at få kapseldannelse eller lækage. En udskiftning kan kombineres med et brystløft

Læs mere om udskiftning / fjernelse af brystimplantater

Brystrekonstruktion

Har du fået fjernet brystet efter brystkræft, kan en brystrekonstruktion have stor betydning for din livskvalitet og give dig følelsen af kvindelighed tilbage. Vores speciallæger i plastikkirurgi tilbyder rekonstruktion af brystet med protese eller alternativt kan brystet dannes ved brug af dit eget væv fra ryggen evt. kombineret med en protese. Vi skræddersyr den rigtige løsning til dig.

Læs mere om brystrekonstruktion

Brystvortereduktion

Hvis du er ked af, at dine brystvorter er for store, for høje eller for brede kan disse reduceres og korrigeres med en brystvortereduktion, som er skræddersyet til dine ønsker. 

Læs mere om brystvortereduktion

Indadvendte brystvorter

Indadvendte brystvorter er ikke kun et æstetisk problem. Det kan også besværliggøre amning. Indadvendte brystvorter ses normalt hos unge piger i puberteten. Opstår det senere i livet, kan det være et symptom på andre sygdomme i brystet. En mindre operation kan rette brystvorten.

Læs mere om korrektion af indadvendte brystvorter

Gynækomasti - mandebryster

Alle mænd har et lille brystkirtelanlæg. Hos nogle mænd begynder det lille kirtelanlæg at vokse af forskellige årsager, og kan udvikle sig til gynækomasti - mandebryster. Gynækomasti kan korrigeres med en operation og / eller fedtsugning.

Læs mere om gynækomasti

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os