Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hvorfor få en brystreduktion?

Kvinder, der er generet af store og tunge bryster, kan have stor glæde af en brystreduktion.

Store og tunge bryster kan være til stor gene såvel fysisk som psykisk. Det kan give smerter i nakken og ryggen samt svamp under brysterne. Det kan være svært at finde tøj, der passer, og besværligt at dyrke motion. Desværre tiltager generne ofte med alderen. Derfor kan kvinder, der har gener af store bryster, med fordel tilbydes en brystformindskende operation. 

For at få et tilfredsstillende resultatet er det vigtigt, at du ikke er overvægtig og ikke ryger. 

Hvis du fortsat overvejer at få børn inden for den nærmeste tid, anbefaler vi, at operationen udsættes til efter fødsel og amning. Amning kan hæmmes afhængig af hvor meget væv, der er fjernet i forbindelse med operationen.

Er du over 35 år eller har haft brystkræft i familien, anbefaler vi en mammografi inden operationen.

Kroppen ældes fortsat

Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer og at slutresultatet ikke altid kan leve op til dine og speciallægens forventninger og ønsker. 

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os