Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Skånsom fedtsugning

Aleris-Hamlet tilbyder skånsom fedtsugning til både mænd og kvinder. Med en fedtsugning kan man fjerne lokale fedtdepoter på udvalgte områder.

Selv om man er slank, kan man godt have lokale fedtdepoter på maven, brystet og halsen eller dansehåndtag på sidebenene og ridebukser på yder- eller indersiden af lårene.

Fedtsugning eller slankekur?

Fedtsugning er lidt firkantet sagt velegnet til at ændre kropsfaconen men bestemt ikke en erstatning for en slankekur. Derfor kan du heller ikke forvente at kunne få en fedtsugning, hvis du har BMI over 30. En fedtsugning kan med fordel tilbydes, hvis du er generet af lokale fedtdepoter, som er svære at komme til livs, selv om du taber dig. 

De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. De forsvinder ikke trods slankekure og træning og er derfor specielt velegnede til fedtsugning. Kvinder aflejrer oftest fedtet på hofter, lår samt flanker (pærefacon), mens mænd aflejrer fedtet på maven og flanker (æblefacon).

For både mænd og kvinder gælder det, at der også kan aflejres uhensigtsmæssige fedtdepoter andre steder fx under hagen.

Eksempler på områder som egner sig for fedtsugning, er ydersiden af lår, indersiden af lår, indersiden af knæ, mave, flanker, dobbelthage og bryster hos mænd.

Fedtsugning og fjernelse af løs hud

Fedtsugning strammer ikke huden op. Er der meget løs hud i området vil fedtsugning ikke være tilstrækkelig. Her vil det ofte være nødvendigt, at kombinere fedtsugning med fjernelse af overskydende hud.

Tryghed fra start til slut

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til behandling og ved afsluttende kontrolbesøg. 

Vi har sundhedsfagligt personale i døgnvagt, så du kan altid kontakte os - også om natten og på helligdage.

Vi giver dig tryghed før, under og efter din behandling.

Fedtsugning af dobbelthage

Fedtansamling under hagen/på halsen er almindelig hos både overvægtige og slanke personer. Fedtsugning af dette område er ofte enkelt, da huden som regel trækker sig godt sammen og giver en mere markeret kæbeprofil. Hos patienter, som har meget løs hud på halsen, kan det være nødvendigt at kombinere fedtsugningen med et halsløft for at få et tilfredsstillende kosmetisk resultat.

Fedtsugning af bryster

Fedtsugning af brysterne er den mest almindelige fedtsugning hos mænd. Mænds bryster indeholder ud over fedtvæv også kirtelvæv. Hvis kirtelvævet udgør en væsentlig del af brystet, bør det fjernes samtidigt for at opnå et godt kosmetisk resultat. Læs mere om mandlig brystudvikling.

Fedtsugning af kvindernes bryster gøres sjældent som eneste indgreb. Ofte gennemføres samtidigt en brystreduktion.

Fedtsugning af maven

Fedtsugning er især anvendelig ved maven. Fedt i nedre del af bugvæggen, dvs. fra navlen og ned, er nemmest at behandle. Som regel trækker huden sig godt sammen i dette område, også selv om der er et lille overskud af hud. Huden over navlen trækker sig dårligere sammen efter en fedtsugning. Er der et større overskud af hud på maven, vil en fjernelse af slap hud på maven kombineret med fedtsuging være nødvendig for at opnå det bedste resultat. Enkelte patienter og specielt overvægtige har relativt meget fedtvæv inde i bughulen. Disse patienter egner sig som regel ikke til fedtsugning.

Fedtsugning af flanker

Ligesom i maveregionen er dette område enkelt at fedtsuge. Også her vil en fjernelse af slapt maveskind kombineret med fedtsuging være nødvendig for at opnå det bedste resultat.

Fedtsugning af yderside lår (ridebukser)

Dette område sammen egner sig allerbedst for fedtsugning. Der er sjældent problemer med overskud af hud.

Fedtsugning af inderside lår

Fedtansamlinger øverst på indersiden af lårene er almindelig hos kvinder. Det kan give kosmetiske gener og gøre det vanskeligt at finde bukser, som passer. Huden kan blive udsat for irritation, når indersiderne gnider mod hinanden. 

Fedtsugning medfører ofte gode resultater, men huden har en relativt dårlig evne til at trække sig sammen. Det gælder specielt for ældre kvinder og hos dem, som i forvejen har løs hud. Ofte vil det være fornuftigt at fedtsuge både inderside af lår og knæ samtidigt.

Fedtsugning af inderside knæ

Fedtansamlinger på indersiden af knæene er et almindeligt problem. Området egner sig godt for fedtsugning, og resultaterne bliver normalt gode.

Fedtsugning af lægge og ankler

Fedtlaget er tyndere end andre steder på kroppen og det er begrænset, hvor meget man kan fjerne. Tendens til hævelse er større her end i andre områder, og hævelsen kan vare længere.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os