Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hvor længe skal man gå med bandage?

Den stramme bandage, buks e.l. skal du bruge for at mindske hævelse og for at sikre, at huden sætter sig pænt efter fedtsugningen.

Bandage

Den elastiske bandage skal du bruge dag og nat i 3 uger og om dagen i 3 uger. Bandagen må du kun tage af i forbindelse med bad, og når den skal vaskes.
Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi, at du har noget bomuldsstof under bandagen, fx T-shirt. Det vil være mere behageligt.

Sivning af væske

I de første dage kan det sive en del fra de små indstikssteder som følge af den væske, der er sprøjtet ind i forbindelse med fedtsugningen. Det vil være tynd, blodig væske. En sugende forbinding eller bind kan opsuge dette.

Brusebad

Et døgn efter operationen kan du tage brusebad, og kun i den forbindelse må bandagen tages af. Den stramme bandagekan dog være svær at få på igen efter bad, især i den første uge, hvor du er meget hævet. Så vent gerne en uge med brusebad og lav etagevask i stedet for. Vil du have bad, så start i den første uge med lidt korterebade, så områderne ikke når at hæve for meget op. Tapen over sårene kan tåle, at du tager bad. Klistereffekten holder efter brusebad.

Tape (micropore)

Du har tape på efter operationen. Det skal sidde på, indtil du kommer til opfølgning hos sygeplejersken efter 14 dage.

Vi anbefaler derefter, at du anvende rtape hen over arrene de første 3 måneder efter operationen. Du skal kun skifte tapen en gang om ugen eller hver 2. uge. Du får tape med ved udskrivelsen, eller når du kommer igen. Du kan købe mere tape på apoteket.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os