Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Fedtsugning eller slankekur?

Groft sagt er en fedtsugning velegnet til at ændre kropsfaconen, men ikke til at fjerne overflødige kilo. En fedtsugning er derfor ikke en erstatning for en slankekur.

Der findes to typer af fedt på kroppen

 

Det jævnt fordelte fedtlag i underhuden:

Dette er afhængigt af din ernæringstilstand og bør derfor ikke fjernes ved en fedtsugning, men gennem en kombination af motion og diæt.

Fedt aflejret i lokale fedtdepoter:

Disse afhænger i mindre grad af din ernæringstilstand og bidrager i høj grad til din kropsfacon. De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. De forsvinder ikke trods slankekure og træning, og de er derfor specielt velegnede til fedtsugning. Kvinder aflejrer oftest fedtet på hofter, lår samt flanker (pærefacon), mens mænd aflejrer fedtet på maven og flanker (æblefacon). For både mænd og kvinder gælder det, at der også kan aflejres uhensigtsmæssige fedtdepoter andre steder fx under hagen. 

Lokale fedtdepoter kan resultere i en uharmonisk skikkelse, der kun påvirkes lidt af slankekure og motion. Fedtsugning kan med fordel tilbydes til kvinder og mænd, som er generet af sådanne lokale fedtdepoter på hofter, lår, mave, flanker, knæ, ankler, bryster og under hagen.

fedtsugning

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os