Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Bliver fedtsugning foretaget i lokalbedøvelse eller fuld bedøvelse?

De fleste fedtsugninger foretages i fuld bedøvelse, da det kan være vanskeligt at lokalbedøve større områder. Mindre områder, som fx et håndfladestort område, kan fedtsuges med lokalbedøvelse.

Operationen

Operationen kan vare mellem 1 - 4 timer afhængig af hvor meget fedt, der skal fjernes og hvor mange områder, der skal suges. Der anvendes en såkaldt våd teknik, hvor der først indsprøjtes saltvand tilsat lokalbedøvelse og adrenalin. Det betyder, at der er mindre ubehag, færre smerter samt mindre blødning efter operationen. Gennem små indstikssteder i huden på omkring 4 mm. - så vidt muligt lagt i de naturlige bøjelinjer - suges fedtet ud vha. tynde metalkanyler på 2 - 4 mm. tykkelse. Efter endt sugning sys de små stikkanaler sammen med en tynd tråd.

Der bliver lagt lokalbedøvelse i sårene ved operationens slutning. Afslutningsvis dækkes de små sår med tape, og du får en komprimerende bandage på i form af elastiske bukser, mavebælte, strømper eller hagerem alt afhængigt af hvor, du er blevet fedtsuget.

Ifølge loven om kosmetiske behandlinger må man højest suge 4 liter fedt.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os