Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hvor på kroppen kan man fedtsuge?

I princippet kan man fedtsuge overalt, men nogle områder er bedre egnet end andre. De mest velegnede områder er mave, lænd, yderlår og inderlår.

Der findes to typer af fedt på kroppen:

Det jævnt fordelte fedtlag i underhuden

Dette er afhængigt af din ernæringstilstand og bør derfor ikke fjernes ved en fedtsugning, men gennem en kombination af motion og diæt. 

Fedt aflejret i lokale fedtdepoter

Disse afhænger i mindre grad af din ernæringstilstand og bidrager i høj grad til din kropsfacon. De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. De forsvinder ikke trods slankekure og træning og er derfor specielt velegnede til fedtsugning.

Kvinder aflejrer oftest fedtet på hofter, lår samt flanker (pærefacon), mens mænd aflejrer fedtet på maven og flanker (æblefacon). For både mænd og kvinder gælder det, at der også kan aflejres uhensigtsmæssige fedtdepoter andre steder, fx under hagen.

fedtsugning

Hvem er egnet til en fedtsugning?

Groft sagt er en fedtsugning velegnet til at ændre kropsfaconen, men ikke til at fjerne overflødige kilo. En fedtsugning er derfor ikke en erstatning for en slankekur. Lokale fedtdepoter kan resultere i en uharmonisk skikkelse, der kun påvirkes lidt af slankekure og motion. Fedtsugning kan med fordel tilbydes til kvinder og mænd, som er generet af sådanne lokale fedtdepoter på hofter, lår, mave, flanker, knæ, ankler, bryster og under hagen.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os