Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hvordan bliver huden efter fedtsugning?

Når man fedtsuger, vil der komme en hel del små kanaler i underhuden, som kan betyde, at huden vil blive lidt uregelmæssig efterfølgende. De fleste uregelmæssigheder forsvinder i løbet af et års tid.

Trækker huden sig sammen efter en fedtsugning? 

Huden kan hos yngre personer godt trække sig sammen efter en fedtsugning. Jo ældre man er, desto dårligere er hudens evne til at trække sig sammen. En fedtsugning er jo en procedure, som fjerner fedtet, ikke huden, og man må efterfølgende håbe, at huden kan trække sig sammen igen. 

Forventninger til resultat

Det kosmetiske resultat af en fedtsugning er afhængigt af hudens kvalitet og spændstighed. I visse tilfælde må en fedtsugning helt frarådes pga. hudens kvalitet. Ujævnheder i huden, som fx appelsinhud, bliver aldrig bedre af en fedtsugning, men kan forværres.

Efter en fedtsugning er de udsugede fedtceller fjernet for altid og kommer ikke igen. Hvis du tager på i vægt efter en fedtsugning, vil du selvfølgelig stadig vokse, men populært sagt beholde din "nye" facon. 

Du skal være opmærksom på, at det endelige resultat af fedtsugningen først kan ses efter 3 - 6 måneder, når vævet ikke længere er hævet, og huden har trukket sig sammen. Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer, og at slutresultatet ikke altid kan leve op til dine og speciallægens forventninger og ønsker.

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os