Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Konsultation før fedtsugning

Inden du beslutter dig for en fedtsugning kommer du til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger i plastikkirurgi.

Forundersøgelse

Til forundersøgelsen kan det være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler I om dine ønsker, og speciallægen undersøger dig. Ud fra dette forklarer speciallægen dig hvilke muligheder, der foreligger, og sammen beslutter I, om en fedtsugning er det rette for dig. Du bliver grundigt informeret om indgrebet, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer.

Booking af operation

Forundersøgelsen hos speciallægen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker en operation med fedtsugning. Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før en uge efter forundersøgelsen. Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller senere kontakte os, så finder vi sammen en tid til operation.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os