Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Fillers - et yngre look med Restylane

Restylane er ikke-permanent fillers, som giver ny volumen og spændstighed til din hud og derved får dig til at se mindre træt og bekymret ud.

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluron, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluron, og hudens evne til at binde vandet mindskes. Derfor mister dit ansigt med alderen sin naturlige fylde, kinderne bliver mere indsunkne, rynker / furer mere tydelige og mundvigene nedadvendte. Det får dig til at se ældre og mere bekymret ud, end du er og føler dig.

En Restylane behandling kan genskabe den tabte volumen og reducere de rynker, som får dig til at se træt og ældre ud. Vi fremhæver dine smukke træk på en naturlig måde.

Hvad er en Restylane fillers?

Restylane er en ikke-permanent filler, som primært består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde. 

Hvor længe holder effekten af Restylane fillers?

Du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages jævnligt. Resultatet holder i 6 - 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling med Restylane fillers altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Hvordan virker Restylane fillers?

Ikke-permanente fillers såsom Restylane er effektive til at udjævne furer og rynker samt forme læber og ansigtskonturer. Restylane erstatter tabt volumen og behandler bl.a. statiske rynker ved at genopfylde hudens naturlige indhold af hyaluronsyre.

Herved kan man udglatte ansigtsrynker og folder samt give læber fornyet volumen og markering. Fillers kan også anvendes i kombination med de fleste andre kosmetiske foryngende behandlinger fx Botox / Azzaluredermaroller, kemisk peeling eller kirurgi.

Hvor lang tid tager behandlingen med Restylane?

Du skal afsætte ca. en halv time til behandlingen med Restylane filler. Du kan oftest tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. Efter behandling af læberne er du hævet i flere dage.

restylane-certifisering

Fylde til kindben og kæbelinje

Restylane kan også anvendes til ansigtsopbygning og bruges til øget fylde ved kindben, hudopstramning, udjævning af kæbelinje, forstørrelse af kæbeparti og til at skabe volumen. Behandlingen holder i 1 - 1 1/2 år, kortest tid ved behandling i læberne. Læs mere om fylde til kindben og kæbelinje.

Restylane Skinbooster

Restylane bruges bl.a. til at forbedre den generelle hudkvalitet i overfladen ved at booste huden med fugt og herved give mere spændstighed. Det kan også reducere fine linjer og rynker. Restylane kan anvendes på mange områder, men anvendes især på kinder, på ar efter akne, rynker omkring munden samt på decolleté, håndryg og albuer. Behandlingen må forventes at skulle gentages 3 gange inden for 2-4 uger, hvorefter den skal gentages efter 6 mdr. og herefter skal gentages 1 gang om året. Læs mere om skinbooster.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os