Fillers - et yngre look med Restylane

Ny volumen og spændstighed til din hud med Restylane.

Kontakt os

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vandet mindskes.

Resultatet bliver en tørrere og tyndere hud, som kan fremstå mere slap. Kinderne bliver indsunkne, og rynker / furer mere tydelige.

Denne type rynker kaldes statiske rynker eller linjer, fordi de skyldes tab af volumen og elasticitet i huden og ikke muskelaktivitet.

Hvad er Restylane?

Restylane er en ikke-permanent filler, som primært består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde.

Hvor længe holder effekten af Restylane?

Du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages jævnligt. Resultatet holder i 6 - 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Hør kometisk sygeplejerske Tina Holten Olsen fortælle om restylane

Hvordan virker Restylane?

Ikke-permanente fillers såsom Restylane er effektive til at udjævne furer og rynker samt forme læber og ansigtskonturer. Restylane erstatter tabt volumen og behandler bl.a. statiske rynker ved at genopfylde hudens naturlige indhold af hyaluronsyre.

Herved kan man udglatte ansigtsrynker og folder samt give læber fornyet volumen og markering. Fillers kan også anvendes i kombination med de fleste andre kosmetiske
foryngende behandlinger fx Botox / Azzalure, laserbehandlinger eller kirurgi.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal afsætte ca. en halv time til behandlingen. Du kan oftest tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. Efter behandling af læberne er du hævet i flere dage.

restylane-certifisering

Restylane SubQ

Restylane SubQ er specielt fremstillet til ansigtsopbygning og bruges til øget fylde ved kindben, hudopstramning, udjævning af kæbelinje, forstørrelse af kæbeparti og til at skabe volumen. Behandlingen holder i 6 - 8 måneder, kortest tid ved behandling i læberne.

Restylane Vital

Restylane Vital bruges til at forbedre den generelle hudkvalitet i overfladen. Restylane Vital booster huden med fugt og kan give mere spændstighed. Det kan også reducere fine linjer og rynker. Restylane Vital kan anvendes på mange områder, men anvendes især på kinder, på ar efter akne, rynker omkring munden samt på decolleté, håndryg og albuer.

Kontakt os