Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Fillers - et yngre look med Restylane

Restylane er ikke-permanent fillers, som giver ny volumen og spændstighed til din hud.

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vandet mindskes.

Resultatet bliver en tørrere og tyndere hud, som kan fremstå mere slap. Kinderne bliver indsunkne, og rynker / furer mere tydelige.

Denne type rynker kaldes statiske rynker eller linjer, fordi de skyldes tab af volumen og elasticitet i huden og ikke muskelaktivitet.

Hvad er en Restylane fillers?

Restylane er en ikke-permanent filler, som primært består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde.

Hvor længe holder effekten af Restylane fillers?

Du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages jævnligt. Resultatet holder i 6 - 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling med Restylane fillers altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Hør kometisk sygeplejerske Tina Holten Olsen fortælle om restylane

Show more icon Vis mere

Se før/efter videoer af restylane behandlinger

Hvordan virker Restylane fillers?

Ikke-permanente fillers såsom Restylane er effektive til at udjævne furer og rynker samt forme læber og ansigtskonturer. Restylane erstatter tabt volumen og behandler bl.a. statiske rynker ved at genopfylde hudens naturlige indhold af hyaluronsyre.

Herved kan man udglatte ansigtsrynker og folder samt give læber fornyet volumen og markering. Fillers kan også anvendes i kombination med de fleste andre kosmetiske foryngende behandlinger fx Botox / Azzaluredermaroller, kemisk peeling eller kirurgi.

Hvor lang tid tager behandlingen med Restylane?

Du skal afsætte ca. en halv time til behandlingen med Restylane filler. Du kan oftest tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. Efter behandling af læberne er du hævet i flere dage.

restylane-certifisering

Fylde til kindben og kæbelinje

Restylane kan også anvendes til ansigtsopbygning og bruges til øget fylde ved kindben, hudopstramning, udjævning af kæbelinje, forstørrelse af kæbeparti og til at skabe volumen. Behandlingen holder i 1 - 1 1/2 år, kortest tid ved behandling i læberne. Læs mere om fylde til kindben og kæbelinje.

Restylane Skinbooster

Restylane bruges bl.a. til at forbedre den generelle hudkvalitet i overfladen ved at booste huden med fugt og herved give mere spændstighed. Det kan også reducere fine linjer og rynker. Restylane kan anvendes på mange områder, men anvendes især på kinder, på ar efter akne, rynker omkring munden samt på decolleté, håndryg og albuer. Behandlingen må forventes at skulle gentages 3 gange inden for 2-4 uger, hvorefter den skal gentages efter 6 mdr. og herefter skal gentages 1 gang om året. Læs mere om skinbooster.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os