Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Nu passer mine rynker til min alder

I dag ligner Camilla den, hun er, en ung kvinde med mod på livet og mentalt overskud og fremfor alt med et ansigt, der modsvarer hendes alder.

Sådan har det bare ikke altid været. Indtil fornylig så Camilla en anden kvinde end hun forventede, når hun så sig selv i spejlet. Hun har i flere år levet med et ansigt, som fik hende til at se træt ud og ældre, end hun egentlig er. Trods make-up kunne hun ikke skjule sine rander under øjnene og de dybe tåregrøfter, og det krævede psykisk overskud konstant at skulle lægge ører til, at hun så træt ud og uoplagt ud når hun lige havde brugt lang tid foran spejlet.

Mit ydre skal afspejle mit indre

For Camilla var det vigtigt, at hendes selvopfattelse, blev afspejlet i hendes udseende. Hun har derfor tidligere haft kontakt til et par klinikker rundt om i landet, men følte sig ikke rigtig klar til et kirurgisk indgreb endnu.

Havde ikke brug for en operation

Det var først ved et besøg på Aleris-Hamlet Hospitaler – i anden anledning - at en læge fortalte hende, at problemet faktisk kunne løses uden operation. For Camilla var det altafgørende, for som hun siger: "Havde det været et sted på kroppen, som kan skjules med tøj, havde det ikke gjort så meget, men med ansigtet er det sårbart, fordi alle kan se det".

Camilla blev behandlet med Restylane mellem bryn, under øjne, lidt i læberne og ved de nedadhængende mundviger. Hun valgte også laserbehandling for at fjerne karsprængninger i ansigtet, samt peeling af huden for at fjerne de små ar i ansigtet. Under hele forløbet følte Camilla sig i trygge hænder, fordi specialisterne lyttede til hende, havde svar på alle hendes spørgsmål og tog hende alvorligt.

Camilla før Restylane behandling Camilla efter Restylane behandling
Camilla før Restylane behandling Camilla efter Restylane behandling

Som at få en skønhedsbehandling

Resultatet var overvældende for hende og gav hende den selvtillid, som hun har manglet så længe. Det er en skøn følelse, at mit udseende og min psyke igen hænger sammen. For mig var det ikke nogen stor beslutning, fordi det ikke involverede operation, og fordi resultatet kom til at fremstå naturligt og harmonisk. "Det er lidt ligesom at gå til en kosmetolog og få en skønhedsbehandling".

Nu ser jeg ikke træt ud mere

Camilla siger i dag, at den største forandring er folks reaktioner, og dem nyder hun. Fra konstant at få de negative bemærkninger bliver hun nu dagligt mødt med positive ord om sit udseende. Ofte kommenterer folk hendes udseende generelt, uden at de helt konkret kan sige, hvad det er, der er ændret. Camilla mener selv, at det er fordi, at ændringerne er så moderate og naturlige, og det er hun rigtig glad for. Jeg har stadig mine rynker men nu passer de til min alder og til det billede, som jeg har af mig selv som person.

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os