Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Restylane Skinbooster

Restylane skinbooster er en unik behandling, der forbedrer hudens kvalitet samt giver huden en spændstighed og en naturlig glød.

Hvad er Restylane skinboosters?

Restylane skinboosters er en unik behandling, der forbedrer hudens kvalitet ved at booste huden med fugt og herved give mere spændstighed og en naturlig glød. Restylane skinbooster kan også være med til at reducere fine linjer og rynker. 

Hvordan foregår behandlingen?

Restylane skinboosters består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre, der injiceres i meget små doser under huden. Restylane skinboosters er en hydrerende behandling der behandler huden indefra. 

Denne process giver huden en ny vitalitet og efterlader huden glat, blød og med en smuk glans, samt den forbedrer hudens elasticitet og struktur. 

Behandlingen må forventes at skulle gentages 3 gange inden for 2-4 uger, hvorefter den skal gentages efter 6 mdr. og herefter skal gentages 1 gang om året. 

Behandlinger med Restylane

Restylane kan anvendes på mange områder, men anvendes især på kinder, på ar efter akne, rynker omkring munden samt på decolleté, håndryg og albuer. 

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os