Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Restylane volumen til kindben

Få ny volumen til dine kindben. Med Restylane er det muligt at genvinde sit ungdommelige udseende og forstærke sine ansigtskonturer.

Volumen til kindben med Restylane - V-shape

Restylane er kendt for sin evne til at mindske rynker, men det bruges i stigende grad også til at opnå ny volumen til kindben og forstærke ansigtskonturer. 

Ansigtsform på kvinder vs mænd

Forskning har vist, at mennesker på tværs af kulturer er udbredt enige i, hvad der udgør et kønt ansigt. For kvinder gælder det et ansigt, hvor linjerne fra hage til kinder, op over øjnene og ned til næsen udgør en blød hjerteform også kaldet V-shape.

For at opnå denne form gør vi ofte kinderne mere runde ved at lægge Restylane ind ved kindbenet og hele vejen tilbage til tindingen, så man opnår nogle dejlige æblekinder. Hvis man har et lidt firskårent ansigt kan man supplere med at lægge lidt Botox ind i tyggemusklen for at gøre ansigtet smallere nedadtil, og derved opnås den ønskede V-shape.

Harmoni i ansigtet er vigtigt, så når vi har lavet kinderne mere runde, er det ofte en god ide også at give læberne mere fylde, så det passer sammen. Mange kvinder ønsker sig også en skarpere kæbelinje, da det giver et yngre udtryk. 

Idealet for mænd er nærmest modsat det for kvinder. Manden skal have firkantet ansigt med en stærk hage.

De fleste mænd ønsker en bredere kæbelinje, der giver et maskulint udtryk, som man kender det fra eksempelvis Brad Pitt. Det kan vi opnå ved at lægge fillers langs kæbebenet og helt frem til hagen.

Behandlingen 

Restylane volumen til kindben består af en unik gel i form af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Med en behandling er det muligt at opbygge ansigtet og give mere fyldige eller markerede kindben.

Behandlingen holder i 1 - 1 1/2 år.

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os