Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Gummy smile - tandkødssmil

Tandkødssmil - også kaldet gummy smile - kan behandles med ganske lidt Botox / Azzalure.

Er du ked af, at man kan se for meget af dit tandkød i overmunden, når du smiler eller måske blot, når du taler. Dette kaldes for et "gummy smile" og skyldes en overaktiv muskel i overlæben. Ved at indsprøjte en lille smule Botox / Azzalure med præcision på hver side af næsen, kan man sænke overlæben, når du smiler og skjule tandkødet.

Hvad er Botox / Azzalure?

Botox og Azzalure er begge handelsnavne på godkendte lægemidler, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A. Der findes flere produkter på markedet, der indeholder botulinum toxin A, og de virker alle ens. Stoffet er godkendt i Danmark og har været benyttet siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger. Injektion med Botox e.l. er den hyppigste lægelige kosmetiske behandling i USA, hvor der i 2006 blev givet mere end 4 mio. kosmetiske behandlinger med Botox.

Hvor længe holder effekten af Botox / Azzalure ?

Behandlingen begynder at virke i løbet af 3 - 4 dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig, ca. 3 - 4 måneder. Ved gentagne behandlinger med 12 ugers mellemrum kan effekten holde længere. Der kan dog gives en touch up inden for en måned efter en behandling.

Hvordan virker Botox / Aaazlure?

Når man behandler med Botox / Azzalure, hæmmer man nerveimpulsen til de mimiske muskler, der styrer overlæben. Herved slapper de af, så tandkødet bliver mindre synligt. Vi giver dig grundig rådgivning og anbefaler den rette behandling til dig.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med at afsætte ca. en halv time til en behandling. Selve injektionen tager kun få minutter. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. 

Gør det ondt?

I forbindelse med behandlingen / injektionen kan du mærke et lille stik, og det strammer lidt, når gelen bliver lagt. Hvis du ønsker det, kan du før behandlingen smøre en bedøvende creme på det område, der skal behandles. Du kan evt. også få en injektion med lokalbedøvelse.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os