Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hårtransplantation med eget hår

Hårklinikken på Aleris-Hamlet Parken er specialister i skånsom og effektiv hårtransplantation. Det er din garanti for et flot og naturligt resultat.

Vi ved, hvor meget håret kan betyde for dit selv­billede, og hvor svært det kan være at acceptere et hårtab. Derfor vil vores specialister gøre deres bedste for at give dig det hår, som du ønsker. 

Vi sætter os ind i dine ønsker og behov

En god forventningsafstemning og individuel behandling er en forudsætning for, at du bliver tilfreds med din hårtransplantation. Derfor tager vores specialister sig god tid til at vurdere dit hårtab og forstå dine ønsker og behov, så I sammen kan få en god dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig til et flot resultat.

Vi bruger de mest moderne og skånsomme teknikker

Vi anvender den mest moderne og skånsomme behandlingsmetode "FUE hårtransplantation". Det giver dig en sikkerhed for et flot og naturligt resultat med meget diskrete ar. 

Hårtransplantation er effektivt til at behandle

Kvalitet og sikkerhed er Aleris-Hamlets varemærke

Behandlingen udføres af vores erfarne speciallæge i plastikkirurgi Linda Jakobsen, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre hårtransplantationer. Det er din garanti for, at Aleris-Hamlet leverer den bedste kvalitet og sikkerhed hver gang. 

Vi har sundhedsfagligt personale i døgnvagt, så du kan altid kontakte os - også om natten og på helligdage. 

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit hårtab! Book en konsultation her og få en vurdering. 

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os