Kontakt os / Bestil tid
Klik her

FUE-hårtransplantation

FUE-hårtransplantation er en effektiv og skånsom behandling af hårtab, som sikrer et flot og naturligt resultat med dit eget hår

Aleris-Hamlets Hårklinik benytter den skånsomme og effektive teknik kaldet "Follicular Unit Extraction" - forkortet FUE. Det betyder, at vi forsigtigt tager hårsække (follikler) ud fra et donorområde – typisk på bagsiden eller siderne af hovedet, hvor håret er kraftigt, og transplanterer dem til det nye sted. Ved at arbejde med hvert enkelt hårstrå kan vi sikre, at det kun er de bedste hår, som bruges til din FUE-hårtransplantation. 

Kan man transplantere hår fra andre steder på kroppen?

Nogle gange kan det være nødvendigt at transplantere hår fra andre steder på kroppen fx fra skæg eller brystkasse til hovedbunden, men vi foretrækker at bruge hår fra hovedbunden, da det bliver mest naturligt.

Hår fra skægget er noget tykkere og grovere end hår fra hovedbunden, men kan fint blandes ind i håret på hovedet. 

Specielt til kvinder

Nogle gange kan vi nøjes med at anvende hårsække fra et lille område i hovedbunden, så man undgår at barbere håret kort over et større område i nakken. Det vil efterlade et lille ar, som nemt kan skjules af langt hår.

Hvilket resultat kan jeg forvente af FUE-hårtransplantation?

Med en FUE-hårtransplantation opnår du et permanent og naturligt resultat med dit eget hår. Kun hvis du klipper dit hår kortere end ca. 3 mm, vil du måske kunne ane nogle små ujævnheder i de områder, hvor hårsækkene er taget fra.

En FUE-hårtransplantation er meget skånsom, og der vil kun være en lille smule ubehag i forbindelse med lokalbedøvelsen. Du vil kunne være tilbage på arbejde efter 5 - 7  dage. Typisk 1 uge efter FUE-hårtransplantationen er områderne helede, og du kan genoptage dine vanlige aktiviteter og sport m.m., dog ikke kontaktsport eller havbad/svømmehalsbad i 4 - 6 uger. Læs mere om forløbet her.

Efter 10 uger begynder de nye hår at vokse ud, og allerede efter 6 måneder kan du begynde at sætte dit hår i den frisure, du ønsker. Den fulde effekt af hårtransplantationen kan dog først ses efter 12 - 18 måneder. 

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for netop dig, så book en konsultation her.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os