Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Transplantation af øjenbryn

Med en transplantation kan vi genskabe dine øjenbryn, så det ser helt naturligt ud, og du undgår at skulle tegne op hver morgen.

Udtynding af øjenbryn sker naturligt med alderen, men plukning af øjenbryn er den hyppigste årsag til permanent tab af øjenbryn. Lavt stofskifte kan også være en årsag.

Et naturligt look

Vores specialister kan transplantere hår til øjenbrynene og dermed genskabe et naturligt look med ægte hår, der er permanent. 

En transplantation af øjenbrynene giver ofte et mere naturligt udseende end tatovering af et øjenbryn (permanent makeup). Der kan godt transplanteres oveni et tatoveret øjenbryn, og dette vil være med til at give et mere naturligt udseende.

Hvordan gør vi?

Vi tager skånsomt hårsække fra baghovedet og sætter dem ind enkeltvis i øjenbrynet. Hos kvinder er det muligt at tage hårsække fra et mindre område, så du undgår at skulle barbere håret kort i et større område,

Det er et lille indgreb, som foretages i lokalbedøvelse og tager ca. 2 timer. Efter ca. 5 - 7 dage vil du næsten ikke kunne se, at du har fået foretaget indgrebet. Når først hårene er implanteret, sidder de fast for evigt.

Da hårene til transplantation af øjenbryn tages fra hovedbunden, skal du være opmærksom på, at disse hår ofte skal trimmes, idet de transplanterede hår beholder deres oprindelige egenskaber og derfor vokser sig lange.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for netop dig, så book en konsultation her.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os