Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hudforyngelse med laser

Med en laserbehandling bliver din ansigtshud fornyet, så den fremstår mere frisk, glat og blød. Rynker reduceres og huden strammes op. Tilbydes kun i København.

Laseren er en fraktioneret laser, som er et nyere redskab til bl.a. foryngelse af huden. Laseren reducerer fine rynker, grove hudporer, pigmentpletter, og den kan mindske synligheden af stort set alle typer ar.

Hudens overfladestruktur gøres mere ensartet. Hudforyngelse med laser anvendes hyppigst i ansigtet, på halsen, brystet og håndryggene.

Laserbehandlingen kan stå alene og i nogle tilfælde med fordel kombineres med øjenlågskorrektion, kemiske peelinger, Botox og andre kosmetiske hudbehandlinger.

Hvordan virker en fraktioneret laser?

Pixel er en ny type laser, som adskiller sig fra de ældre resurfacing-lasere som CO2 og Erbium-lasere. Pixel-laseren fjerner de yderste hudlag på skånsom vis, hvilket resulterer i dannelse af ny hud og genopbygning af de kollagene fibre i underhuden, hvorved fine til moderate rynker samt hudens struktur og tone forbedres. Huden vil blive mere glat og blød, og den vil fremstå mere frisk.

Hvor mange behandlinger og hvor ofte?

Ofte må du regne med 3 - 4 behandlinger med 4 - 6 ugers mellemrum. Efter en behandlingsserie skal du holde pause i 2 - 3 måneder, før det kan vurderes, om du har behov for yderligere et par behandlinger. Resultatet er afhængigt af antal laserbehandlinger. Du skal være opmærksom på, at den givne behandling ikke hindrer udvikling af nye rynker.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Gennemsnitligt varer en behandling 30 - 40 min. Behandling af huden omkring øjne eller mund varer ca. 20 min. Du kan tage hjem umiddelbart efter. Du kan gå på arbejde den følgende dag med lidt dækkende mineralpudder.

Gør det ondt?

De fleste har ikke behov for bedøvelse. Du kan føle en varmefornemmelse, let svie og en kortvarig smerte, når laseren kører hen over huden. Hvis du ønsker det, kan du før behandlingen smøre en bedøvende creme på det område, der skal behandles.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os