Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Læbeforstørrelse - Større læber med Restylane filler

Få smukke læber med Restylane filler. Med en læbeforstørrelse kan vi give dig større og mere fyldige læber samt markere din læbekant.

Vores læber er konstant i fokus, når vi kommunikerer med omverdenen. Fra naturens side er vi desværre ikke alle udstyret med fyldige og markerede læber, og efterhånden som vi bliver ældre, svinder volumen i læberne, afgrænsningen bliver mere uskarp og vi får rynker omkring læberne. Særligt rygere er udsatte.

Hvad kan en Restylane filler gøre for dine læber?

Ved at indsprøjte lidt "ikke-permanent" filler" i dine læber såsom Restylane Lipp, kan man på en naturlig måde fremhæve læberne og give dig den fyldighed og form, du drømmer om. Ofte vil blot en lille læbekant gøre underværker !

Med en læbeforstørrelse kan vi:

  • Skabe fyldige og større læber
  • Fremhæve læbekanten
  • Skabe en smuk amorbue
  • Gøre mundvigene gladere
  • Reducere rygerynker omkring munden

Hvad er Restylane Lipp?

Restylane Lipp er en ikke-permanent filler, som primært består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væsken og derved give fylde til læberne. 

Hvor længe holder effekten?

Resultatet af behandlingen kan du se med det samme. Idet filler nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen evt. gentages jævnligt. Resultatet holder i 4 - 6 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet, din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os