Medex hudplejeprodukter

Medex skræddersyr et komplet hudplejeprogram tilpasset din hudtilstand og de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Hos Medex taler vi mere om "hudens tilstand" end egentlig hudtype. Dels ændrer hudens tilstand og dermed behov sig konstant - alt efter årstid, alder og hvordan man har det - og dels er det de færreste, som har en ensartet hudtype såsom: normal, fedtet eller tør hud. 

De individuelle behov kan være svære at behandle med mærker, som kun behandler ud fra en statisk linje og hudtype, men med Medex er det muligt at behandle ud fra flere parametre.

Skræddersyet til din hud

Medex har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og det unikke er, at alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne. Der kan således skræddersys et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram fuldstændig tilpasset den enkeltes hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Disse behandlingskombinationer er mulige med Medex, idet vi ud fra en hudanalyse tilpasser og sammensætter både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram individuelt til hver enkelt klient. På denne måde er man sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov, der er, også selv om der er tale om flere samtidige hudproblemer.

Produkterne forhandles på alle vores kosmetiske centre i hhv. Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning og Parken - Østerbro.

Book en behandling

Book din Medex behandling online her Medex.dk. Hvis der opleves problemer med systemet, kan de kontakte Medex på tlf.: 70 20 21 11 for tidsbooking.

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os