Medex før/efter hudbehandling

Prøv en Medex hudplejebehandling, som styrker huden forud for et kosmetisk indgreb og sikrer en optimal heling efterfølgende. Kan bruges alle steder på kroppen.

Medex har en unik position inden for effektiv hudpleje før og efter et kosmetisk indgreb. 

Forud for et indgreb vil en plejet og gennemfugtet hud være stærkere og bedre rustet til det forestående. Efter indgrebet kan den rette efterbehandling sikre en hurtigere og bedre heling af huden og dermed et optimalt resultat. 

Behandlingerne udføres af specialuddannede Medex hudterapeuter på Aleris-Hamlet. Medex tilrettelægger en individuel før- og efterbehandling samt et nøje tilpasset hudplejeprogram til dig.

Få før- og efterbehandlinger ved:

Mærkbart resultat med Medex

Mens en lang række produkter blot tilfører velvære og fugt, trænger Medex' terapeutiske produkter ind og behandler aktivt og effektivt. Medex produkterne er unikke, og det store udvalg af produkter betyder, at vi kan skræddersy et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram tilpasset netop din hudtilstand. 

Testet af uafhængige laboratorier

Alle produkterne er udviklet i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Hudplejeprodukter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitetsklinikker.

Førbehandling 

Når du planlægger at få foretaget et kosmetisk kirurgisk indgreb, anbefales det, at du i så god tid som muligt plejer din hud med masser af fugtgivende og regenererende Medex produkter. Førbehandling vil gøre din hud smidig, stærk og modstandsdygtig og dermed bedst muligt rustet til det forestående indgreb. En sund og velplejet hud er mere robust og forøger samtidig dit personlige velvære. Forud for dit kosmetiske indgreb anbefaler vi, at du sammen med din plastikkirurg eller hudterapeut fastlægger et personligt behandlingsprogram. 

Efterbehandling 

Ved kirurgiske indgreb vil kapillærerne lige under overfladen blive beskadiget, hvilket kan forårsage små blødninger, der ses som røde områder ved arret. Medex har en unik og effektiv efterbehandlingscreme baseret på bl.a. Vitamin A og E til behandling af operative ar og mærker. Helbredelsesprocessen styrkes og fremskyndes, og risikoen for ar og mærker reduceres væsentligt. Ligeledes findes der aktive ampuller og serums, som forbedrer, booster og intensiverer celledelingen, og dermed skaber en bedre hudtilstand for en mere smidig og glat hudstruktur.

Book en behandling

Book din Medex behandling online her Medex.dk. Hvis der opleves problemer med systemet, kan de kontakte Medex på tlf.: 70 20 21 11 for tidsbooking.

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os