Medex specialbehandlinger

Medex er førende inden for effektiv behandling af akne og opstrammende anti-age programmer. Ved alle behandlingerne bruges komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter.

Masque Lumière

Medex Masque Lumière er en ny lysterapi-behandling, som kombinerer lysets kraft med den ypperligste biomedicinske hudpleje fra Medex Skincare. Lysterapi-masken har tre lysfrekvenser, der med hver sin specifikke, målrettede effekt kan behandle både alderstegn, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar. Masque Lumière er en professionel klinikbehandling, som udelukkende udføres af specialuddannede Medex-behandlere. Der anbefales typisk en kur à 3 behandlinger. 

Purus Acne Plus metoden

Til effektiv behandling af akne er Medex førende med den specialudviklede »Purus Acne Metode«, som er en medicinsk linje fra Medex Bio Science laboratorier. Ud over at bekæmpe akne og betændelsestilstande, sørger produkterne for optimal fugt og pleje, så huden stabiliseres på alle områder. Medex Purus Acne behandlingsmetode udføres udelukkende af anerkendte og autoriserede Medex hudterapeuter, som er specialuddannede i brugen af metoden.

AHA frugtsyre behandling

AHA (Alpha Hydroxy Acids) er molekyler, der findes naturligt i flere forskellige frugter - og kaldes derfor frugtsyre. Frugtsyrerne stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter og solskader.

Hyaluronbehandling til ansigtet

En hyaluronbehandling giver et vitalt og eksklusivt boost til ansigt og dekolleté! Hyaluronens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og hurtigt resultat af fornyet vitalitet og fugt til huden. Hyaluron behandlingen genskaber hudens smidighed og glatte udseende, fugt bindes til huden og gør den mere elastisk, du ser en umiddelbar og synlig virkning af linjer, der udviskes og rynker, der reduceres.

Fragile softly

Fragile / Softly har en helende virkning på eksemhud og har en regenererende effekt på forsømt og underernæret hud samt en ældre og ødelagt hudstruktur. Blandt ingredienserne i Fragile / Softly findes også blødgørende olier samt Vitamin E, der anses for værende det vigtigste vitamin til forebyggelse af hudens ældning.

Medex ansigtsanalyse

Med Medex hudanalyse bliver du guidet omkring din huds tilstand, og hvilken behandling der efterfølgende vil være den rette for dig. Du får gode råd til, hvordan du bedst kan pleje din hud og hvilke produkter, der er bedst egnet for dig. Du får ydermere en lækker afrensning af huden, og din hudanalyse afsluttes med fugtgivende og regenererende ampul og serum samt nærende cremepleje efter din huds tilstand og behov.

Book en behandling

Book din Medex behandling online her Medex.dk. Hvis der opleves problemer med systemet, kan de kontakte Medex på tlf.: 70 20 21 11 for tidsbooking.

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os