Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Modermærker og hudforandringer fjernes

Aleris-Hamlets plastikkirurger fjerner modermærker og hudforandringer med specielle teknikker, som sikrer de pæneste ar.

Modermærker og hudforandringer fjernes

Skal du have fjernet et større modermærke eller hudområde, kan det være en fordel at benytte en plastikkirurg, idet de anvender en speciel teknik, der giver pænere ar.

Aleris-Hamlets plastikkirurger foretager kirurgisk fjernelse af hudforandringer og modermærker over hele kroppen. Hudforandringerne bliver altid sendt til undersøgelse under mikroskop, så det endeligt kan afgøres, om der er tale om godartede eller ondartede hudforandringer. 

I tilfælde af hudkræft og specielt modermærkekræft kan der blive tale om at anbefale videre behandling på offentligt sygehus.

Efterfølgende kosmetisk korrektion

Såfremt der har været mistanke om modermærkekræft, kan det efterfølgende blive nødvendigt med en kosmetisk korrektion, selv om der er kommet et godartet svar. 

Dette skyldes, at den primære fjernelse af hudtumoren skal foretages uden hensyntagen til det kosmetiske resultat, idet modermærket skal fjernes efter gældende retningslinjer. Disse er ikke altid kosmetisk optimale. 

Ar efter modermærker

Efter fjernelse af hudforandringer / modermærker vil der altid komme et ar. De fleste ar forandrer sig fra rødt og hævet til blegt og fladt i løbet af ca. 3 måneder, men det endelige resultat kan først vurderes efter 1 år. 

Tryghed fra start til slut

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg. 

Vi har sundhedsfagligt personale i døgnvagt, så du kan altid kontakte os - også om natten og på helligdage.

Vi giver dig tryghed før, under og efter din operation.

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os