Har du et spørgsmål?
Kontakt os

Tre nye plastikkirurger til Aleris-Hamlet

Aleris-Hamlet har fornøjelsen af at byde tre nye plastikkirurger velkommen

Aleris-Hamlet er glade for at kunne præsentere tre nye erfarende plastikkiruger som vil tilbyde forundersøgelse samt operation indenfor hver deres område.

De tre plastikkirurg er Kristina Strålman Boldt i København, Liselotte Sabroe Ebbesen ligeledes i København og Philip Pfeiffer i Esbjerg.

Kristina Strålman Boldt er uddannet plastikkirurgi i 2016 og har tidligere været ansat på både Herlev hospital og Sjællands Universitetshospital, Roskilde. Kristina arbejder derudover med vejledning af speciale studerende og vil være tilknytte Aleris-Hamlet afdeling i København. Læs mere om Kristina Her.

Liselotte Sabroe Ebbesen er uddannet speciallæge i Plastik- og rekonstruktionskirurgi og Kosmetisk plastikkirurgi i 2010. Hun har tidligere været ansat ved Rigshospitalet hvor hun arbejdede indenfor plastik- og rekonstruktionskirurgi. LiseLotte har desuden stor erfaring indenfor rhinoplastik/næsekorrektion. Liselotte vil være tilknyttet Aleris-Hamlets afdeling i København. Læs mere om Liselotte Her.

Philip Pfeiffer er uddannet speciallæge i plastikkirurgi i 2015 og har været ansat på Rigshospitalet og Roskilde Privathospital. Philip har særlig interesse i kosmetisk kirurgi og har desuden skrevet flere artikler om emnet. Philip vil være tilknyttet Aleris-Hamlets afdeling i Esbjerg. Læs mere om Philip Her.

Vores nye kirurger er allerede klar til at tage imod nye patienter.

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os