Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Ofelia klub

Ofelia klub, Aleris-Hamlets kosmetiske klub, er for dig, der er interesseret i kosmetiske behandlinger, skønhedsbehandlinger og hudpleje.

Uanset om du allerede har fået foretaget en kosmetisk behandling, om du planlægger at få foretaget en i fremtiden eller, om du bare er nysgerrig, så se om Ofelia - Aleris-Hamlets kosmetiske klub - noget for dig.

Hvis du er medlem af Ofelia, får du en række attraktive fordele:

  • Gratis forundersøgelser til plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger, hvis du efterfølgende booker en operation eller en kosmetisk behandling
  • 10% rabat på de lækre produkter fra Medex Bio Science Cosmetics
  • 10 % rabat på helbredsundersøgelser (kun Søborg og Aarhus). Læs mere om helbredsundersøgelser »
  • 10 % rabat på diætistvejledning (kun Søborg og Aarhus). Læs mere om diætistvejledning »
  • 10 - 12 nyhedsbreve om året med attraktive tilbud på kosmetiske behandlinger
  • Spændende konkurrencer

Vi giver dig den nyeste viden om de forskellige kosmetiske behandlinger, som Aleris-Hamlet tilbyder, heriblandt Botox/Azzalure og fillers, plastikkirurgi og hudbehandlinger. Vores diætister, idrætsspecialister, livsstilssygeplejersker og øjenlaserklinik vil løbende komme med input til Ofelias medlemmer.

Vi har derudover en række udvalgte samarbejdspartnere, som giver rabat på deres behandlinger, hvis blot du oplyser dit medlemsnummer. Du vil kunne se dit medlemsnummer på det brev du modtager fra os samt ved login på Ofeliaklub.dk.

Meld dig gratis ind i Ofelia klub nu og opnå alle disse fordele!

Tilmeld dig her

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os