Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Forundersøgelse

Inden beslutningen om en øjenlågsoperation kommer du til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger i plastikkirurgi.

Konsultationen

Inden beslutningen om en øjenlågskorrektion kommer du til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger. Det er ikke alle, der har glæde af en øjenlågskorrektion, og lægen vil kunne vejlede dig ved forundersøgelsen. 

Vi anbefaler, at du skriver dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem ved forundersøgelsen. Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg. 

Ved forundersøgelsen taler I om dine ønsker, og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer speciallægen dig hvilke muligheder, der foreligger, og sammen beslutter I, om en korrektion af øjenlågene er det rette for dig. Du bliver grundigt informeret om indgrebet, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer.

Booking af øjenlågsoperation

Forundersøgelsen hos speciallægen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker en operation.Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.

Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller senere kontakte os, så finder vi sammen en tid til operation.

Klik her for at læse mere om operationen

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os