Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Ponytail Lift™ - Øjenbrynsløft - pandeløft uden synlige ar

Med det revolutionerende Ponytail Lift™ kan du få et yngre og friskere look uden synlige ar. Tilbydes kun i København.

Med alderen bliver huden i panden slap og rynket. Øjenbrynene synker ned, hvilket giver et overskud af hud på øvre øjenlåg samt fine rynker ved øjenomgivelserne.

Traditionelt har man korrigeret dette enten med et direkte øjenbrynsløft, hvor man skærer et lille hudstykke af over øjenbrynet, eller med et tindingeløft eller pandeløft, hvor man løfter huden via snit i hårgrænsen. Dette giver synlige ar i hårgrænsen, og følelsesløshed bag arret i hårbunden.

Undgå synlige ar med Ponytail Lift™

Som de eneste i Danmark, kan plastikkirurgerne i Aleris-Hamlet Parken nu tilbyde det revolutionerende Ponytail Lift™, som er udviklet af den kendte celebrity plastikkirurg Dr. Kao fra LA. Han har været i Danmark for at oplære Aleris-Hamlets plastikkirurger i den unikke teknik.

Et Ponytail Lift™ udføres med kikkert igennem 3 - 5 huller i hårbunden. Herved får du et smukt resultat uden synlige ar og med minimale føleforstyrrelser.

Med et Ponytail Lift™ strammer vi huden i panden og tindingerne op og fjerner samtidig de små rynkemuskler, så rynkerne i panden, over næse­ryggen og øjenomgivelserne glattes ud.  

Undgå et overrasket udtryk - Øjenbrynsrotation frem for løft

Med et Ponytail Lift™ roteres øjenbrynene opad og formes for at skabe et smukkere og mere naturligt udseende. Man risikerer dermed ikke det lidt overraskede udtryk, som nogle gange ses efter et traditionelt øjenbrynsløft eller pandeløft.

Skræddersyet til dig

Dit ansigt er unikt, og derfor skræddersyr vi indgrebet til dig. Vi kan fx kombinere et Ponytail Lift™ med et endoskopisk pandeløft eller en øjenlågsoperation. Det er også muligt at genskabe tabt volumen med dit eget fedt, hvis du fx har mistet fylde i øjenomgivelserne (Karen Blixen øjne)

Har du overskydende hud på hals og kinder, kan vi også tilbyde et Ponytail Facelift™, hvor vi kombinerer Ponytail Lift™ med et udvidede ansigtsløft og halsløft.

Kort om Ponytail Lift™ - giv dit ansigt et friskere look

  • Fokuserer på de øverste 2/3 dele af ansigtet
  • Frisker øjenomgivelserne op
  • Roterer øjenbrynene opad for et smukt og naturligt look
  • Glatter rynker ud i panden, ved øjnene og over næseryggen
  • Du undgår synlige ar og minimerer føleforstyrrelser
  • Udføres med innovativ kikkertteknik med små indstik

Samme læge fra start til slut

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg. Vi har altid en speciallæge i døgnvagt, hvis du får problemer.

1 - 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har sundhedsfagligt personale i døgnvagt, så du kan altid kontakte os - også om natten og på helligdage.

Vi giver dig tryghed før, under og efter din operation.

Se oversigt over alle ansigtsoperationer

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os