Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Fjernelse af slapt maveskind - sådan foregår det

Du må forvente at være indlagt natten over efter fjernelse af slapt maveskind. Udskrivelsen sker næste dag efter morgenmaden.

Ved en mini-abdominalplastik i lokalbedøvelse kan du tage hjem lige efter operationen. Hvis der bliver givet beroligende og smertestillende medicin, skal du blive nogle timer til observation.

Mini-abdominalplastik

Operationen varer ca. 1½ time og foregår oftest i lokalbedøvelse. Ved en større lokalbedøvelse suppleres der med beroligende og smertestillende medicin, så du sover let under hele indgrebet.

Plastikkirurgen lægger et snit under den nedre del af maven fra lyske til lyske. Huden med det underliggende fedtvæv løsnes op til navle-niveau, hvorefter overskydende hud og fedtvæv fjernes. Huden sys sammen i 3 lag for at sikre holdbarheden af det kirurgiske resultat. For at udtømme mindre blodansamlinger lægges der evt. et dræn (lille plastikslange) ud gennem huden.

Abdominalplastik

Operationen varer ca. 2½ time og foregår i fuld bedøvelse.

Plastikkirurgen starter med at lægge et snit på tværs under den nedre del af maven hen over skambenet fra hofte til hofte. Herefter løsnes hud og fedt op til bryst­benet, og det overskydende hud og underhud fjernes.

Navlen løsnes fra den omgivende hud og genplaceres i den nye, planlagte placering. Endelig sys huden under den nedre del af maven sammen i 3 lag for at sikre holdbarheden af det kirurgiske resultat. For at udtømme mindre blodansamlinger lægges der 1 - 2 dræn (små plastikslanger) ud gennem huden.

Abdominalplastik med rectusplastik

Udføres som en almindelig abdominalplastik, men og suppleres med en opstramning af bugmuskulaturen.

Gældende for alle abdominalplastik operationer

Der bliver lagt lokalbedøvelse i såret ved operationens slutning, du får tape på såret samt og du får en stram komprimerende bandage / mavebælte på.

For at tilpasse de to hudlappers tykkelse til hinanden, foretages der undertiden en mindre, skånsom fedtsugning på den forreste del af maven.

Læs også

Forløbet efter fjernelse af slapt maveskind

Mulige bivirkninger og komplikationer

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os