Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Hvem er egnet til fjernelse af slapt maveskind?

Er du overvægtig eller har du tidligere fået foretaget større kirurgiske indgreb på maven, er du nok ikke egnet til fjernelse af slapt maveskind.

Både mænd og kvinder kan efter et større eller mindre vægttab opleve, at huden hænger slapt på hele eller nedre del af maven. Kvinder er særligt udsatte i forbindelse med graviditet, hvor både huden og bugmusklerne kan miste noget af spændstigheden. Disse forandringer kan korrigeres ved en operation, hvor den overskydende hud fjernes, og bugmuskulaturen eventuelt strammes op.

Hvad taler imod fjernelse af slapt maveskind?

For lidt slap hud 

Slaphed af huden og / eller bugmuskulaturen skal være af et vist omfang, før vi kan anbefale en operation

Tidligere kirurgiske indgreb på maven

Når huden på maven skal strammes op, er man afhængig af blodforsyningen oppefra. Dette betyder, at personer, som tidligere har fået foretaget større kirurgiske indgreb på den øvre del af maven, eventuelt må frarådes fjernelse af slapt maveskind. 

Overvægt

Fedtvæv har en dårligere blodforsyning sammenlignet med hud og muskulatur. Det er derfor vigtigt, at du ikke er overvægtig forud for fjernelse af slapt maveskind.

Generelt bør dit BMI være under 27, før vi kan anbefale en operation for slapt maveskind. Er dit BMI over 27, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation.

Sådan kan du regne dit BMI

Få en individuel vurdering

Om du er egnet til fjernelse af slapt maveskind beror dog på en individuel vurdering af plastikkirurgen ved en konsultation.

Operation for slapt maveskind kan generelt inddeles i tre typer, som varierer i omfang og dermed henvender sig til forskellige patientgrupper.

Mini-abominalplastik

Abdominalplastik

Abdominalplastik med opstramning af bugmuskulaturen (rectusplastik)

Kontakt os / Bestil tid
Klik her

Book online

Book online direkte på:

Book online

Kontakt os